Friday, January 11, 2013

:: Adam Dan Hawa ::

STICKY POST

Huahuahuahua...kite skang nie tgh demam Abg Aaron...ehhh, kite dh kawen nyeah?..wakakakakakkaka..teruk betul..mati kite kalau mok mok baca entry nie..abis pipi aiiii nnt kene sodok ngan "bulldozer" mok mok yg besau tuh..bulldozer a.k.a gigi..;)))))

Kat entry nie kite nak letak semua link2 cite Adam Dan Hawa..dari 1st episod smp la ke 80 episod..bkn ape tau u'olls..senang..sbb mak kite selalu suruh bukak video AH nie tau..ehhh, jgn xtau mak aiii tuh skang nie dh gile AH tau..sbb mak jugak la kite nak letak link2 nie semua kat satu entry..sbb nnt malas nak search satu2 episod kat tenet..dh alang2 ado blog nie, kite letak sekali semua link setiap episod..senang abis cite..nnt kalau mak nak tgk, senang je, carik je kat blog sendri..hehehehe..




































66 comments:

  1. wah wah..nanti kan diliat nie tau..:)

    ReplyDelete
  2. Wah... Senang la nak tgk bile2 mase je kan... Good idea...

    ReplyDelete
  3. mekasihla kakak oii letak sume link full episod..senang keje xyah cari2 kat tempat lain.hihhi

    ReplyDelete
  4. A'a, senang ada link ni, bila2 rasa nak tengok bukak je kan :D

    ReplyDelete
  5. homaiiii... nak tengok2 nak tengokkk

    ReplyDelete
  6. ekkeke mak adik pun minat AH nie .. same macam mak akak lahh ;)

    ReplyDelete
  7. @Amyra Chuari kan mira..nie kire utk collection sendri la kan..;)

    ReplyDelete
  8. @liyana hahahaha..sama2 kasih..utk kesenangan semua org jugak..;)

    ReplyDelete
  9. @Myra Jay tau xpe myra..mak falsya suke tgk..sbb tuh letak link kat sini..senang..;D

    ReplyDelete
  10. @ieda mak kite sama la kak..rasenye kalau duk ngadap satu keje umah pun xjln..hahaha

    ReplyDelete
  11. rajinnye dok bg link stiap episod.. org tgk yg record kt astro tu je.. :)

    ReplyDelete
  12. ada link senang nk tgk ni hehe..tima kasih la sharing hehehe

    ReplyDelete
  13. rajinnye die share video adam dan hawa....memg skang demam adam dan hawa kan...

    ReplyDelete
  14. wah.. falsya mmg minat betoi dgn adam hawa yer.. :-)

    ReplyDelete
  15. belum sempat nak tgk..nanti nak tgk..akak dtg sini..

    ReplyDelete
  16. mekasih letak link ni, nanti nak tgk gak hihi

    ReplyDelete
  17. Salam Falsya.Rajinnya anak omak sorang ni ya....selamat menonton kpd mama Falsya ya...

    ReplyDelete
  18. suka suka suka!tapi da ketinggalan bbrapa episod,dok hostel ni intenet slow...huhu...

    ReplyDelete
  19. singgah and follow sini. follow me back .. cz am done follow u :) http://amieralee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. yayyyy, senang keja nadia nanti. datang and tgk dekat blog kak sya je! :))

    ReplyDelete
  21. dah lama tak layan AH ni...disebabkan line internet yang sangat tak ok. huhu...pe citer adam dan hawa agaknya eh..

    ReplyDelete
  22. dah lama tak layan AH ni...disebabkan line internet yang sangat tak ok. huhu...pe citer adam dan hawa agaknya eh..

    ReplyDelete
  23. rajinnye cik pashah update..tqqq..

    ReplyDelete
  24. 3 episod minggu ni lum sempat nak tengok :(

    ReplyDelete
  25. Wah!! dah ada link nak tengok drama Adam Hawa...hubby cr pun suka layan drama nie..

    ReplyDelete
  26. memang membantu laa video adam hawa kat cnie.. tq kak. sy memang cri blog akak nak tengok n download adam hawa nie.. hehe

    ReplyDelete
  27. kak syaaaa,
    kak syaa nak nadia makeoverkan rumah kak sya secara percuma? jom kak. mana tau rezeki akak. akak tengok sini ye. http://www.nadiafarahida.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html

    dah la background blog kaksya polka dot. memang sesuwaiiiii gituewwww. :)))

    ReplyDelete
  28. bulldozer?? hahahaha..
    mmg skrg ngah demam AH.. dh siap2 record dh kat astro.. leh tgk ulang2.. mueheheheh

    ReplyDelete
  29. minggu depan akak ke KL , umah adik x der astro huhuhu
    lepas nie fasha update lagi tau ! ... akak nak tgk kat sini aje ;)

    TQ dik ... ;))

    ReplyDelete
  30. PROMOSI!!! RM1/pcs Pregnnacy Test & Ovulation Test Strip
    SMS/E-mail saya

    Puan.Nor
    no.tel:0122429082

    email: lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop - http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. suka pakai dress??jom singgah cni
    www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. wah kalau teringin nak tengok..bukak jerk lah blog falsya

    ReplyDelete
  33. Geram tengok episod 49 semalam, geram dengan sikap Ain, ngengada sat ngaku sat takmau..

    Kesian Am

    ReplyDelete
  34. wah peminat setia adam dan hawa nih..
    by the way.. done follow u.. follow me back..:)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. haiyo! kalo isteri saya tau belog ini habislaaa!!!

    ReplyDelete
  36. owhhh..A&H..nanti bolehla akak terus refer cni jekn :) rajin falsya :)

    ReplyDelete
  37. salam...
    sy belum tengok lg citer nim., dgr2 org kata semuanya best..hehee..nnti kena tengok jgk ni..:)

    follow sini..

    ReplyDelete
  38. wak pon dh lama X nonton tv.. UUUHhu

    ReplyDelete
  39. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

    ReplyDelete
  40. crita adam hawa tu bestkn. tp sy jrg ada ksmptn nk tgk..

    ReplyDelete
  41. Good idea :)
    Lepas ni Miza boleh refer katsini :)
    Dah banyak episod Miza terlepas.Nanti nak marathon balik semua episod :)

    ReplyDelete
  42. kak fieda dh lama tak tgk..duk share jer kt blog..

    ReplyDelete
  43. lepas ni nk terjah sini lg la tgk cite adam hawa lg. hehe
    ................
    cik merpatisejoli ke sini
    sudah folow sini
    jmput datang blog merpatisejoli
    klu berkenan jangan lupa folow sekali.
    ^_^

    http://merpatisejoli45.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Perbedaan di antara kedua golongan ini adalah golongan pertama benar-benar hidup, sementara golongan kedua hanya sekedar hidup apa adanya
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  45. orang dok nengok adam dan hawa..saya just dengar citer org je hehe..

    ReplyDelete
  46. wah...bagus letak semua epi...nnt sy amik ye..coz stok sy ade yg tertinggal epi..salam kenal sis...

    ReplyDelete
  47. salam perkenalan...
    sy pun suke jugak adam hawa ni.hehehe
    skrg Abg Aaron jd host Fear Factor celebrity malaysia.
    sudi2 datang blog sy ;)
    http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. ehehe
    finally aku terlayan jugak ah ni
    ahaha
    semenya sbb ko la.
    ayoyoyo

    ReplyDelete
  49. Kakak baca novelnya aje tonton tv tak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...