Wednesday, January 2, 2013

:: Reveal Price Baju Peplum ::

Okayh, utk entry controversy  kite nie, controversy la sgtttttt!!!..hahahaha..ade few bloggers yg nak tau harga baju peplum kite ngan baju kurung moden kite brape..okayh, now i will reveal the price..huahuahuahuahua..

Okayh, yg baju peplum tuh kan, yg kite pakai utk wedding BIL kite tuh kan, harga baju tuh kan, sekali ngan manik semua sekali kan, kite bayar kan, RM220 hengget kan...faint!!!!..hahahaha..but like i said, kalau kite puas hati, mmg kite akan tutup mata je laaaa..

Untuk yg baju kurung moden yg ade patch lace yg kite pakai time wedding diah kan, harga baju tuh kan, kite bayar kan, RM100 hengget kan...half conscious!!!!!..wakakakakkaa..

Actually kalau jahit kosong je, not that very expensive pun...let me stress that word again, not that very expensive..range price kalau kosong around RM70-80..exact price kene tanye ida sendri la kan sbb kalau kite mention harga gini la gitu la, sudahnye kalau ida bg price lain kang kite plak yg kene..hehehe..tppppp mmg sgt3 lah affordable nye..itu kalau jahit kosong laaaa xde batu, beads segala..bile dh manik itu semua tuh la yg jd mahalnye..

Semua harga baju tuh depends pada design baju, jenis kain ape dh etc.lain design lain la harga, lain kain pun lain la harga..kalau takat nak jahit baju kurung je mmg xde la nak smp harga gitu..

Pasnie mmg ida lah tailor yg kite akan gie hantar baju2 kite semua..sbbbbbbbb kite sgt3 lah puas hati ngan jahitan ida...

27 comments:

  1. xmahal n xmurah...dahlah cantik....hihihiih

    lebih2 lagi sepemakainya pun lawo....

    ReplyDelete
  2. mahal tak pe janji puas ati... klau bl siap pun rega lbh krg jgk...

    ReplyDelete
  3. act ianya sangat okay.......thought like 350 + serious huuu lucky u

    ReplyDelete
  4. Fengsan gak cam cikmot, ahaha!

    Tp alah membeli menang memakai bak kate org...kan? Ok le tewww =)

    ReplyDelete
  5. @ieyda kalau kene 400hengget mmg harus pengsan betul2..hahaha..auuww!!..malu aiiii!!..

    ReplyDelete
  6. @pinky tau xpe kan pinky..nasib baik la kain free..hahaha

    ReplyDelete
  7. @Hasrina wahhhh, that expensive???..itu la kan..luckily harga baju tuh only 220..

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZN jom kite pengsan sesama..hehehhee..

    poket terus kene alahan pastu..hahaha

    ReplyDelete
  9. kalau pandai jahit lace sndiri best la.

    falsya jahit sendiri kan? eh tu nana ek?

    ReplyDelete
  10. @Afasz kan fasz tp kite xreti..hehehe..ehhh, bertuah kalau falsya jahit sendri..

    ReplyDelete
  11. ok la tu wei
    rege 200++ tapi santek
    baju raya aku yg x menjadi tu rege lebih kurang gitu
    pastu x elok
    lagi nyampaahhsss

    ReplyDelete
  12. ngee..bole la rege dia...tk sampai level tercekik lagi la kan gugurl..janji cantik n puas hati..

    ReplyDelete
  13. @SyaNa itu la nasib baik la pueh hati n cantik..sbb tuh aku xkisah nak bayo mahal..hehe..

    ReplyDelete
  14. @iduraz itu laaaa...hahaha...tau xpe...janji cantik...;)

    ReplyDelete
  15. baca post controversy tu dulu baru leh komen sini ehehehee

    mmg cantik tertarik debomm!

    sesuailah dgn kamu pakai peplum nie..kalau wina, dalam mimpi jelah uhuhuuu...

    betul..kalau puas hati, mmg tutup mata je tgk harga tu :)

    ReplyDelete
  16. waaaaaaaaaaaah!! bukan main mcm artis reveal harga baju kih3x.. apapun HAPPY NEW YEAR!!

    ReplyDelete
  17. i loike peplum...baru ade 3 helai dalam koleksi..tapi tak mampu lagi nk tempahh..hehehe..beli siap je...hikhikhik

    ReplyDelete
  18. falsya mcm sy kalo puas ati tak berkira sgt pun psl harga

    ReplyDelete
  19. peplum tu starndard rege kot..sebab sue tanya ngan kawan sue pon rege lebey kurang tu gak dier amik

    ReplyDelete
  20. mahal pun takpe jahitan kemas, selesa pakai, puas hati kan ;)

    ReplyDelete
  21. Salam Falsya... rindu falsya..hehe...
    pengsan jap bangun semula pengsan alek..tp sekarang semua mahal kan...jahitan kemas tambah lak falsya pakai lagi lawa..:) cantik

    ReplyDelete
  22. ok lah dik kann
    mampu milik kalau baju beli tuu ...

    ps ; TQ dear ... love u so much atas segala kata2 semangat sya buat akak .. :(

    ReplyDelete
  23. harga mahal kalu puas hati xper..wani mmg xkisah kalau mahal janji puas hati n tahan lama

    ReplyDelete
  24. mahal tak apa..janji puas hati

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...