Friday, January 18, 2013

:: Alaaaaa ::

Alaaaa, baru je nak follow2 follower yg follow kite..rasenye dr dulu lagi kite ade masalah gini laaaa..n rasenye semua blogger hadap masalah yg sama kan...

Masalahnye, mcm mana kite nak follow balik follower kite kalau xde link..pastu kalau kene gini kan, kite mesti mcm terdetik, "alamak..kenapa dieorg xletak link dieorg kat dieorg punye profile..mcm mana ahkak nak follow nie"..

Takut nnt kang ade yg kate kite sombong jer..dieorg dh follow tp kite xfollow2 lagi..tppppppppppppp, mcm mana nak follow kalau xde link..n plus, kite mesti akan follow balik kalau ade yg follow..cumenye, yg mana kite xfollow tuh maknenye xde link la tuh..

Okayh, tekak kite mcm tgh bengkak so xleh nak taip lelama....ehhh, ape masalah tekak ngan jari...sengalllll!!!!..wakakakakkakaka..

23 comments:

  1. mmg payah nk follow back klu diorg xtinggalkn link.. hurmmm

    ReplyDelete
  2. Memang payah kalau tak ada link huhuhu sakit jiwa..

    ReplyDelete
  3. samalah kdg² menghadapi masalah yg sama.. tu belum lg ada link.. tp klik join nak follow x boleh pulak.. emmm....

    ReplyDelete
  4. ala..seb baik follow sue..kakkakaka

    ReplyDelete
  5. sama la dengan kak intan ...nak folo depa balik x leh..x ada link ..uwaaaaaa

    ReplyDelete
  6. tima kasih sudi follow falsya...:P

    ReplyDelete
  7. Alahai...
    Dorg tak perasan kot time setting kat blogger

    ReplyDelete
  8. tu la pasal kan. mcm mana nak view page dorang kalo x de link...

    ReplyDelete
  9. saya pun kdg2 jd camtu gak. especially kalau kat opis ni...

    ReplyDelete
  10. selalukan???? kita nak follow pun xblh...=(

    ReplyDelete
  11. sampai hati awak tak follow saya...sob sobss

    ReplyDelete
  12. haah , ado jgk kene gitu ... dok pening cmner nak folow balik

    ReplyDelete
  13. samma la , kite pon kadang2 mengalami masalah yg sama gak ngn falsya

    ReplyDelete
  14. kiranya akaknyer link takde msalahkan sebab falsya selalu jer komen kat blog akak.. thanks tau...

    ReplyDelete
  15. Kalau tak ada link tapi ada komen still boleh juga jejak - tapi lagi susah bila yg guna google+ walau komen kalau tak ada link memang terus tak boleh jejak kan...

    ReplyDelete
  16. salam..kembali menjeguk..lama betul xsinggah tp selalu jgk la ternampak Falsyadi FB..hehe

    ReplyDelete
  17. betul tu..situasi sama la kita..risau kot org cakap sombong kan huhu

    ReplyDelete
  18. akak pun pernah buat entry pasal ni...

    ReplyDelete
  19. batuii tu.. bkn sombong.. tp xtau caner nk follow back..

    ReplyDelete
  20. kite pon die tak follow.. uhuk uhukk.. sedey. sedeyyy.. :'(

    ReplyDelete
  21. xder link mmg susah wani pun ada juga cam tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...