Tuesday, January 22, 2013

:: Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan ::

Hurmmmmmmm, mood tgh kelaut nak ber-entry...xtau asal..mood xsmp lagi nie...owhhh mood, where are u?..i need u?!!...ehhh, ter-over plak!!.kuikuikui..

So bile mood nak ber-entry tgh xde, apa kate kala kite ber-segmen plakkkk..weehuuu!!..saje2 je..tetibe mcm gedik2 plak nak ber-segmen..hehehehe..



Kite punye followers 287..hehehe

Kalau sape2 nak join silalah click kat SINI ye..

33 comments:

  1. macam mn nak follow i dah follow u lama...kihkihkih...=P

    ReplyDelete
  2. alaaaaaa...xleh follow 2 kali ker?...wakakakkaa

    ReplyDelete
  3. Done Follow :) join sagment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  4. boleh berkenalan dak...
    saya adik angkat eren ajis...hahahah puihhh

    ReplyDelete
  5. Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

    ReplyDelete
  6. @♥cikmOt♥ tp saya je adik angkat abg aaron..awak tipu awak tipu..wahahahahhaa...

    ReplyDelete
  7. @Mohamad Khairil no worries..tq coz follow jugak...harusss!!!..hehehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ^^ Salam singgah dari segmen yang sama ^^ Done follow your blog . . Jemput datang ke blog saya ye ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  9. @NurulMirotic[NSHS] tq coz follow..done follow awak jugak..;)

    ReplyDelete
  10. SERONOK sesekali layan segmen macam nie kan sya ! ;)

    ReplyDelete
  11. @ieda immi kan kak..leh kenal2 org jugak..hehehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    Singgah sini dari segmen yang sama...
    Done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya...:D
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  13. dtg mjenguk...mnyerlah blog die..^^

    ReplyDelete
  14. feel free to visit n follow me http://shadownbla.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. ini sessi folllow memfollow.. moga bertambah kenalan..

    ReplyDelete
  16. hai, salam perkenalan

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

    ReplyDelete
  17. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  19. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  20. Done Follow!!
    join segmen yang sama mcm awkk... jemput melawat balik blog budakPj..

    http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/2013/01/try-join-segmen-tambah-follower-sambil.html

    Salam Perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  21. SALAM, dari segmen yang sama,

    Done follow,

    Jemput singgah n follow sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    TQ, ;-)

    ReplyDelete
  22. jom follow memfollow! selamat bersegmen! good luck dear!

    ReplyDelete
  23. dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  24. Jalan jalan dari segmen sama. Follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete
  26. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...