Wednesday, January 16, 2013

:: TQ Air Asia ::

Sgtlah baik okayh Air Asia nie wat free seat..tp xde baik mana pun, sbb kalau ikutkan Air Asia nie xrugi pun wat mcm tuh sbb kalau sape2 yg dpt booked ticket flight first2 skali, mmg murah, pastu Air Asia cover balik duit ticket flight yg org 1st tuh kat org 2nd n seterusnye..nie kire nasib la jugak..ngeeeeeeeeeeeee..

Kalau sape2 yg follow blog kite mesti tau kite nak gie mana bln 5 nie..kite memula mmg xnk bgtau kite gie mana sbb kang takut ade org yg kate kite nie berlagak la ape la..in fact, kite xbgtau pun..kite just hint2 je dgn upload 1 gambo utk u'olls guess je..xtau la plak semua teka semua betul kan..hehehehe..

Owwwhhh yaaaa, CNY nie kiteorg xgie mana2..mok mok kate sbb time tuh kat cuti pjg..so semua member2 opis mok mok cancel gie Koh Samui..opppsss, bkn Koh Samui okayh..Krabi..sbb dieorg kate kompom2 jalan nak ke utara tuh jammed xhengat2..so nnt lagi penat duk kat jammed dr gie bercuti..sooo plan ke Krabi cancelled..

Kan skang nie Air Asia wat free seat..kak long kite dh berjaya utk booked flight ticket for the whole family ke Bandung..yeayyyyy!!!...sooo ke Bandung plak la kite bln 11 nie..shopping lagik!!!!..mmg kene ikat perut la kite ngan mok mok tahun nie..mmg jawabnye smp ujung tahun la kite kene behave!!!...uwaaaaaaa!!!..boleh ke sya nak kene behave smp setahun nie...sobssssssss..

Kak long ckp ticket flight kite ngan mok mok pegi balik, die dpt RM256/perhead..murah sgt3 okayh..harap2 la xterboyot lagi..nak terboyot pun tunggu la kite balik dr Bandung okayh...wakakakakaa..

43 comments:

  1. hehe~tahniah la berjaya...hihi~
    wah~ke bandung la yea...

    ReplyDelete
  2. waaa....jln sakan ni:)
    nak ole2!eh..awal2 dh pesan ni..kikiki

    ReplyDelete
  3. amboi...nk ke bandung ye...leh la kita kirim nanti ;)

    kuciwa, malas nk booked tiket ke mana2 dh cz sume perancangan tukar plan saat2 akhir :(. pastu x jadi pegi...

    ReplyDelete
  4. ok, akak nak buat list skang...nak kirim...ekekeke...

    kaklong, leh kirim tak...eh tetiba...

    ReplyDelete
  5. wah p badung nant ye..slamat soping..simpan duit dr skarang..hehehe..kita pn mil ada ajk p bandung tp tktau la jd nk ikut ke tk..tp girl punye trip...hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahun ni tahun melawat tmpt shopping ni falsya

    ReplyDelete
  7. akak realise .. tahun baru nie AA dah buat 2x free seats kan ..
    wahhh bagus betul !
    akk je kena freeze tahun nie sbb anak2 ada big exam ..
    soo dlm mesia ajelah ! ;)

    ReplyDelete
  8. Bestnyer jalan2 lagikkk...

    Kite pun dah terbooking...hehe

    ReplyDelete
  9. bile ko nk g bandung? aku pon in plan gak nak g... ehhehe

    ReplyDelete
  10. yeay yeay tumpang excited..have fun!!

    ReplyDelete
  11. @Nieyl itu laaa..rezeki2...hehehe..bandung wait for me!!...tetibe je kan..;p

    ReplyDelete
  12. @Ann@zanyra tahun nie betul sakan smp 2 kali...adehh, kopak duit...;)

    muleh2...;)

    ReplyDelete
  13. @Cik Awin kirim apa buk..hehe

    alaaaa, kenapa jer...xpe2 tahun dpn kan ade..

    ReplyDelete
  14. @♥cikmOt♥ kirim lebih kene charge tau..wahahahhahaa..xde laaa..mau kirim apain ya buk..

    ahahhaa

    ReplyDelete
  15. @Nad MamaZN ehhh, aah la kan nad...adehhh, sbb tuh la kene behave nieh...;)

    ReplyDelete
  16. @ieda ye ker kak?...falsya pun xperasan..ngeeee..

    dlm malaysia pun okayh jugak..gie langkawi..hehehe

    ReplyDelete
  17. @watyz bln 11..gerak 13.11..mai leeee gie skali...hehe

    ReplyDelete
  18. @Cik Awin ya udahhhh!!..bisa aja....ahahahhaa

    ReplyDelete
  19. o.. lama lagi tu. ble simpan duit bebanyak. aku x tau lagi mgkn bln 4 or 5 nanti... g awal la bli bj raya kat sana... :)

    ReplyDelete
  20. amboi jalan lagilerni.. bestnyer... dulu airaisa lagi murahler rasanya.. akak penah dapat gi bandung 4 beranak tak sampai 500...

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti dan selamat behave setahun ye.

    ReplyDelete
  22. murahnya...kita takde kad kredit so tengok je la org lain order...huhuhu

    ReplyDelete
  23. wahhhh berjalan sakann tu...best3..

    ReplyDelete
  24. wahhh...bandung....bestnye, leh shopping...eh..apsal sy lak yg excited ;p

    ReplyDelete
  25. bestnyaaaaa kak syaaaa! :)
    moga tips ke bandung dekat blog nadia membantu kak sya ok :)))

    ReplyDelete
  26. wah bestnyerrrr falsya..bandung im coming eh tetiba xcited hahaha

    ReplyDelete
  27. akak cukuplah pergi bercuti hari Thaipusam ni..bila anak dah masuk sekolah yg sebenar..mmg susahlah nak bercuti

    ReplyDelete
  28. moga percutian ke bandung nanti ada ole² untuk saya... hahaha.. x malu betul, iyerlah kalu x ikat perut mane nak ada tbgan g sana nnt.. sikit² kenyitlah mata beli jugakkan.. hauss tau.. kalau sampai hujung tahun nak tahan nafsu x shopping hahahahahahaaa

    ReplyDelete
  29. selamat bercuti..selamat g selamat alik.jgn lupa buah tangan..hehehe

    ReplyDelete
  30. tahun 2013 tahun melawat bg falsya dan mok mok..heheh

    ReplyDelete
  31. kak sya, sama la destinasi kita tahun ni.. hehehe.. kita beli 190 per pax round trip hehe.. pastu terus beli luggage dan food dong deng dong deng jadi rm250 sorg round trip.. tak sabarnye hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...