Friday, January 4, 2013

:: Ubat Mata Di Pagi Hari ::

Kite lapo la pagi2 nie..nak beli breakfast tp mcm malas la plak nak menunggu lif, pastu dh beli kompom bersesak2 ngan ramai org sbb masing2 nak masuk opis..sooo sudahnye, minum nestum makan chipsmore!!!!..that's the reason why kite kene ade stock makanan kat opis..kuikuikuikui..

Tetibe tingat spaghetti goreng campak2 yg kite masak semalam...yummehhhh!!!!..sendri masak mestilah puji sedap..xkan nak puji x sedap kut..wakakakaka..hurmmmm, gambo wat hal dh..xtau la u'olls leh tgk ke idok..hehehhehe

32 comments:

  1. W/pun spageti campak2, tp pict tu nampk n bau sedap....
    ngan sosej lagi...

    ReplyDelete
  2. hai wife mok mok aka Falsya ronggeng..koh koh...wah sedap nya..lepas ni nak order kat sya la pula....:P ngeeee

    ReplyDelete
  3. ubat mata @ ubat perut? lapar pulak...layan biskut kering cicah air kopi je ;)

    ReplyDelete
  4. masakan paling baik adalah masakan sendiri...hehehe

    ReplyDelete
  5. wah bahan2 sampingan tue meriah betul

    ReplyDelete
  6. salam...
    lame x jenguk cni :)
    stock makanan kat opis mmg WAJIB bg insan2 spt kite.. ekekkeke...
    anyway, spaghetti goreng campak2 nih mmg nmpk sedap!!

    ReplyDelete
  7. nampak spagetini rasa bersalah datang dalam diri akak.. kenapa? sebab duk janji ngan anak2 nak buat tapi rasanya tak buat2....

    ReplyDelete
  8. biasanya yang cmpak2 tu lah yg sdaap...hheehe

    ReplyDelete
  9. kalau dah lapar rasanya apa yg di masak semua pun sedap hihihihi...

    ReplyDelete
  10. mak aihhh
    sodap dah nie dear !

    meh bak mai sepiring !

    ReplyDelete
  11. campak2 pun dah nampak yummeh...

    kalo yang betui2 lagi maveles la jawabnye tu ;-P

    ReplyDelete
  12. @ieyda hehe..sosej tuh tercampak kat piring suami sudahnye...xsuke sosej..;)

    ReplyDelete
  13. @syawalsimpsons ok je kalau abg posmen nak anto..silap2 nnt tinggal bekas jer..hahahha

    ReplyDelete
  14. @intanfirdaus247 untuk kak intan falsya charge harga kengkawan..50hengget sepinggan...tax 10hengget..wahahahahhaa

    ReplyDelete
  15. @Cik Awin ehhh aah la kan..ubat perut la patutnyeeee..hehehe

    ReplyDelete
  16. @mrs kayrul meriah tp xmakan pun...xsuke sosej..

    ReplyDelete
  17. @aizu's life smp hati dh lama xjenguk...kecik hati kecil kite..hehehehe..mmg sgt3 wajib kan...;)

    ReplyDelete
  18. @Cho Zila alaaaaaa, tetibe falsya pun rase bersalah jugak..

    ReplyDelete
  19. @Nory Zoulkefle kan nory..mebes jugak takut xjadi..tp alhamdulillah jd jugak..;)

    ReplyDelete
  20. @LizHairi silap2 yg betul2 tuh yg hancur kak liz...;)

    ReplyDelete
  21. yang bak meh akak nak sikit...lapar nih

    ReplyDelete
  22. wawawaaa terliur sudah sbb x lunch lagi nie..

    ReplyDelete
  23. suka mkn tp xbaloi kalo buat husband xmkn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...