Friday, January 4, 2013

:: Shuhhhh Shuhhh Go Away!! Ngilu laaaaa!!! ::

Yeeeee, saya tgh ngilu skang nie..adehhhh...ngilu gile2 kut...kite nie ade satu peel xleh nak pegang kertas byk2..nak2 plak kertas yg baru fotostat..adehhhhh..terus kene cuci tgn pastu..bkn gedik2 sbb takut kotor ke ape tau..ntah, hard to explain la that one..

Kite ngilu kalau carik2 kuku kat dinding ke blackboard ke ape2 je la yg kasar2 permukaan..lantai ke hape ke..tp bende tuh la skang nie yg kite rase nak wat...dammmmittt!!!!..eeeeee, serious xsuke tau..nape tah, tetibe je rase nak wat gitu tp mmg itu lah yg paling kite ngilu..

Kite xsuke dgr org potong kotak ke potong polistrin ke guna pisau....eeeeee, nyaring nye lahai bunyik tuh..berdesing smp ke anak tinge..rase mcm nak ghodok je pisau tuh kat anak tekak org tuh..hahahahaha..

N lagi, mesin2 kat klinik gigi...eeeiiii!!!!...bunyik2 mesin kat klinik gigi wat kite rase mcm nak cabut je semua cable biar xbunyik..ari tuh gie cuci gigi, astaga, die punye bunyik plus ngan doc tuh jenis kasar smp ngilu2 gigi kite, time tuh tetibe je nak jd doc gigi..n my first patient would be that doc gigi...tp after selesai dgn kite punye first patient (doc gigi) tuh, maka berakhirlah profession kite as dentist..wakakaka..biar die plak rase..biasaaaaaa tuh kasar2 ngan gigi aiii..cuci kat Fakulti Pergigian kat Uitm xsesakit n x sengilu gitu..okayh je..mmg xde rase ape2 pun..murah pun murah..

Bile baca balik entry nie sendri yg ngilu....xsuke xsuke xsuke!!!!!!!

14 comments:

  1. lawaklah u nie tau....hihiihiiih

    ReplyDelete
  2. hehehe, ngilu ek..meh sini meh...

    ReplyDelete
  3. Ida ngilu kalau sudu laga dgn sudu.. hahahhahaha.. time mkn tu, herot herot tahan muka.. hahhahahahha

    ReplyDelete
  4. akk bt entri psl ngilu ni pn iela dh blh trase ngilu dh...eiuuu...seyes tk ske ngilu

    ReplyDelete
  5. Hihi..mcm2.rs mcm ngilu gak bl bc :)

    ReplyDelete
  6. kalau yang potong polistrin ngan pisautu memangler ngilu...
    tang angan2 nak jadi dentisttu sempat lagi tu... kelakar...

    ReplyDelete
  7. samela...tak leh dnga org potg kotak dan polistrin mesti ngilu...nih pun duk bayangkan dh ngilu

    ReplyDelete
  8. sy plg ngilu bila sudu tkne ggi... dan2 rs ngilu.. hihii

    ReplyDelete
  9. Sekali dgn eiqa tau ngilu bila baca entry akak niee.!! ahhaa

    Ngilu bila baca tang ptong kotak atau polistin dgn pisau. Aduhhhh, terasa lagi nie hahh ngilu nyee >_<

    ReplyDelete
  10. la ye keee..kak intan lak ngilu kalau sudu atau garpu kena pinggan..adeh rasa gigi ngilu

    ReplyDelete
  11. kalau bab kat kliknik gigi tu mmg ngilu yg teramat terutama tampal gigi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...