Wednesday, January 2, 2013

:: Budak 13 Tahun Cuba Merogol Seorang Wanita Di Stesen Minyak ::

Astagfirullahalazim!!!..mengucap panjang kite tau bile terbaca pasal artikel nie..betul atau x, wallahualam..

**********************************************

Menurut beberapa laporan dan berdasarkan pada kenyataan mangsa, Lareece Low Mei Yuet, 28, yang memuat naik cerita tersebut di laman sosial Facebooknya, mendakwa kejadian malang itu dilaporkan berlaku pada pukul 2.25 petang Isnin (2 Januari 2012) apabila tiba-tiba seorang remaja lelaki meluru ke arahnya ketika dia sedang keluar daripada tandas tersebut kemudian memegang dan menutup mulutnya.


“Dia mencium pipi dan meraba buah dada saya, ketika bergelut cuba melawannya, saya menjerit meminta pertolongan sehingga pelanggan dan kakitangan sebuah bank berdekatan terdengar jeritan saya. Ketika bergelut saya sempat menggigit jarinya, selepas beberapa kali mencuba untuk membuka pintu akhirnya saya terdengar suara beberapa orang di luar tandas,” katanya.
Menurutnya, dia sekali lagi mencuba membuka pintu berkenaan.
“Saya bernasib baik kerana ketika itu terdapat seorang pekerja stesen minyak bersama seorang wanita dan lelaki berada di luar. Mereka menangkap remaja berkenaan dan menahannya di tandas lelaki sehingga polis sampai,” katanya dalam laporan myMetro Online.
Ikuti petikan kenyataan penuh dari ‘yang hampir jadi mangsa rogol’ yang menjadi mangsa kepada budak 13 tahun ini...

"Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast… While i struggled to fight him off … I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i mACe to bite his fingers.. After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid….,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime…please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is XXXXXXX Majmal Bin XX XXXXX"..
**********************************************
*Like i said, kesahihan cite nie rasenye masing2 xtau..betul ke idok yg bdk lelaki umur 13thn nie cube nak merogol wanita cina tuh..bkn utk mengaibkan sape2 cume utk peringatan..gambar xmenceritakan segala2nye..kite nie yg xtau hujung pangkal jgn la nak hentam sana hentam sini..


Cume kalau bende nie betul3 terjadi, gurlssss!!!!!, please please n please, be more extra careful okayh if nak pegi toilet kat pam stesen or mana2 toilet la pun..ajak la husband ke, boyfriend ke scandal ke kawan ke gie tmn duk kat luar tuh..nowadays, anything can happen..so beware okayh gurls!!!!..*

25 comments:

  1. takut nye kalo betul
    sedih dgn bakal pemimpin negara kite :(
    bayangkan org2 gini akan jaga malaysia
    Ya Allah...

    ReplyDelete
  2. bdk umur 14 thn kuat tul bergelut ngan org dewasa 28thn..adus ngeri tul

    ReplyDelete
  3. tula..betui ker tak walllahualam...semoga kitra dijauhkan dari perkara yang tak elok

    ReplyDelete
  4. TERBaca gak.hopefully its not true lah,kalau betul masyarakat kita memang dah sangat teruk...budakni nampak segak.sayang masa depan

    ReplyDelete
  5. if it's true, I'm in great shock coz he's just a boy. If it's not, may da truth will be revealed. coz da truth is da truth, even if you are a minority of one.

    ReplyDelete
  6. Kalau betullah cerita ini memang dah terlalu teruk jenayah di negara kita yg dikatakan index jenayah kian turun.

    Apa-apa pun kena berhati-hati.

    ReplyDelete
  7. uishh betul ke tidak berita nie kan .. huhu ..takutnyee ..

    ReplyDelete
  8. Xmustahil pon klw btol
    Buka je internet gugel cite porno kuar belambak
    Igt budak zman skang ni bodo?
    Dorg lg advance dr org tua
    Aku penah dgr budak dajah 6 cite psl cite blue
    Budak tu anak jiran aku eii rasa nak lempang2 je
    Kohaja da siap cite kt kawan2 dia apa yg plakon porno tu buat dia igt aku xdgr urut dada aku dgr bayangkan dajah 6!

    ReplyDelete
  9. kecik2 dah pandai...mcm2 perangai budak zaman skrg ni...

    ReplyDelete
  10. ngeri pun ada..apa nak jadi dgn anak muda kita nie..

    ReplyDelete
  11. sahih ke x citer tu x penting.. sebab realitinya benda ni mmg dah bukan mustahil ntk berlaku bila melihatkan betapa teruknya gejala sosial di negara kita skang..

    ReplyDelete
  12. harap2 cite ni salah. kesian mak ayah budak tu kannn kak sya.

    ReplyDelete
  13. dah baca masa dkt fb....menakutkan kan,,.....risau budak sebesar tue jadi mcm tue...nasib baik dia bkn dlm group....kalu x mmg selamat ler minah tue.........

    ReplyDelete
  14. takutnye ngan budak skang....

    ReplyDelete
  15. ada tgk kat fb. tp ada yg sebarkan pic budak ni tanpa kaburkan pun.

    ReplyDelete
  16. risau sungguh zaman la ni...macam2..

    ReplyDelete
  17. agak2 la adik ooii..baru 13 tahun dah gatal...kalu besar maunya jadi perogol bersiri nie...takut plak

    ReplyDelete
  18. berita blm tntu soheh..kes msh dlm siasatan...kalu bnr2lah soheh ..tak terkejut pun...tak kira umo..baik remaje br nk up ke..bpk org ke..datuk org ke...tak mustahil..pelagi sumber2 mndorong kearah maksiat ni kan berleluasa..tak mustahil berlaku..pepun tuggu jerla berita slnjutnyer kes ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...