Wednesday, January 9, 2013

:: Busy Kah??? ::

Busy lahhhh!!...ngeeeeeee..hari ini saya busy yang teramat2...nak BW umah u'olls pun xsempat2 lagi nie..nie curik2 masa je nie nak wat quick entry..mintak maap ye semua!!..saya janji saya akan terjah ke sana ke mari pegi umah u'olls..

CNY nie kalau xde ape2 kate mok mok nak gie Koh Samui..pegi dgn member2 ofis mok mok..aiiii looiiikkkke jalan2 okayh..hurmmm, sape yg xsuke jalan2 kan..starlite skit dahi...kihkihkih..ho ho ho holiday..hehehe..jadi ke idok kite tunggu time CNY okayh..

Okayh gurls!!!..gotta go!!..keje yg memanggil..c ya!!!!..

16 comments:

  1. bestnye cuti lagik.... nanti kirim salam kat org koh samui ya....

    ReplyDelete
  2. syoknyer....kalau byk duit kan best, leh jalan2 mcm falsya jugakkk....besttttnyer...

    ReplyDelete
  3. sori laling aku jarang BW umah ko ni
    bz ler mencari rejeki
    hahaa lempang sket

    ReplyDelete
  4. wah nk holiday...nanti bli fm koh samui..hehehe

    ReplyDelete
  5. kerja jgn tak kerja. CNY another BIL nak engaged.

    ReplyDelete
  6. aah la..aku pon da lama da tinggalkan jejak...tp kalau ada masa terluang aku tetap terjah cuma tak tinggal jejak je....awal2 tahun ni mmg mencabar keimanan sikit bab kerja..neway..syiokkkk dpt g holidayyy kat koh samui..aku pon tgh plan CNY ni nak g mana..

    ReplyDelete
  7. syoknya awal2 thun dah berjalan2.
    ahaha

    ReplyDelete
  8. wah2 bz kan ...

    daku pun bz jgk ni .. wat2 bz hehehe

    wahh besy nye jln2 ... nnt jgn lupe belikan magnet peti ais tuk kite yew...

    *** awk nnt pm no hp

    ReplyDelete
  9. bz.... bestnyer koh samui.. tak sampai lagi, suami akakjer dah sampai..

    ReplyDelete
  10. ni btol2 bizi ke wat2 bizi?? hehehhe

    ReplyDelete
  11. mmg quick sesangat ni.. tgk cara pn tau.. heheh.. CNY nnt insyaallah kite lik klantan.. nth dh bp bln x blk.. hihi...

    ReplyDelete
  12. bestnya bestnya bestnya please please share pic nanti and selamat bercuti

    ReplyDelete
  13. kak syaaa, nadia ingatkan nadia je tak sempat bw. :p
    rupanya kak sya pon bz jugakk ye. bestnyaaa holidayyyy. nak fm pehlissss :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...