Wednesday, January 16, 2013

:: Listen Listen Listen!! ::

Listen listen listen!!!...

from yesterday kite duk dgr n baca ayat nie..

When i speak, u listen!!!!..

ape menda la semua nie...rubbish sgt okayh..malas la nak amek port..wat keje sendri lagi bgs..bak kate waty izhar, "lantaklah dieorg, bkn dieorg bayar gaji aku pun"...wakakakakakaka..i loike ur statement bebeh..huahuahuahuahua..

But one thing for sure, pagi2 bukak FB, advert nie yg wat kite gelak sorang..

ini mcm pun boleh ker?..very up-to-date okayh u Peri-Peri..hahahahha..

Semua skang nie nak wat iklan even contest pun starting mesti ade ayat listen listen listen..haahahaa..what a joke!!!..

31 comments:

  1. hahaha, trending sekarang...hot bebeh...

    ReplyDelete
  2. hihihi..dh jadi trademark plk ye perkataan ni..

    ReplyDelete
  3. serious iklan nando's tuh?? ahahahhahahhh :)

    ReplyDelete
  4. hah smlm tgk rmi dk wat status LISTEN...naper ek

    ReplyDelete
  5. ye lah dikk

    listen .. listen ..
    hentak aper2 si pompuan meroyan tuu !
    erghhhh sakit telinga !

    ape2 punnn suke gak yg atas tuu ekeke ;)

    ReplyDelete
  6. Mmg ikut keadaan semasa la nandos ni, hhahha!
    Fenomena listen selepas durian crepe

    ReplyDelete
  7. Sana sini perkatakan hal dengar-dengar-dengar ini. Dah jadi satu trend pulak.

    ReplyDelete
  8. ada baca jugak pasal isu listen nie...hihihi

    ReplyDelete
  9. @Fieda Rafli itu la kak fieda...dh mcm ape tah setiap bende ade ayat listen listen listen...;)

    ReplyDelete
  10. @mama tisya itu laaa, cer tgk kat fb kan, kat column comment status kite pasal listen listen listen nie...

    ReplyDelete
  11. @ieda falsya tgk gak semlm video tuh..mic betul3 kat mulut die kak, bingit satu hall..hehehe

    ReplyDelete
  12. @Nad MamaZN hehhee..tau xpe nad...very up-to-date..hehehe

    ReplyDelete
  13. @Kakzakie kan kak...mcm bosan plak asyik duk dgr semua org duk sebut ayat tuh...;)

    ReplyDelete
  14. @Che Rosliza Che Mat memula xtau..bile dh semua duk listen3 nie terus falsya tgk video..;)

    ReplyDelete
  15. aik?? nama aku pon naik ek??? hahahah

    ReplyDelete
  16. @watyz aku kan mmg suke naikkan nama ko..hahhaa

    ReplyDelete
  17. very the hot...smlm my adik duk dengar... mulanya duk pikir apa ke benda lh duk listen listen tu.... hahhahaa....

    ReplyDelete
  18. @pinky sgt kan..terus jd isu besar dh skang nie..xpasal2 si Bawani tuh galmer..hehehe

    ReplyDelete
  19. betulla ..hari ni kat opis bos pon asik dok ulang2 ayat ni..x boleh blah betul

    ReplyDelete
  20. tgk video tu tak habis pun tp dah menyampah kat sharifah tu..opsss..hehe

    ReplyDelete
  21. mmg org dok kenakan si sharifah apa entah tu.

    ReplyDelete
  22. tak tahupun isu listen nie..haa daku ketinggalan sudaa

    ReplyDelete
  23. falsya, hey u//listen to me okeyh...:P hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...