Wednesday, January 9, 2013

:: Dr Cafe Coffee ::

Last Sunday, kite tingin sgt nak minum kat Dr Cafe..memula nak gie yg kat Solaris Mont Kiara tp mok mok xnk sbb jauh katenye...kalau dr umah okayh lagi la tp kiteorg dr Ampang..gie singgah Habib jap sbb nak betulkan gelang kaki yg dh putus tuh..harga utk repair 40hengget ye u'olls..

So end up kiteorg gie kat KL Festival jer..malas nak gie sana sbb ramai2 org n plus nak kene crk2 parking lagi..tp mok mok kate okayh je so kite pun okayh je la...in fact, mok mok yg drive..bkn kite..kite co-driver je..hahahaha..

Sbb2 kite xsuke masuk mall kan, mesti je rase nak men-shopping..time tuh la yg kite kene sound ngan mok mok.."behave domok behave..nnt nak gie Hong Kong nak shopping lagi..i cancel la ticket..kite shopping sini je"..cuak kite sekejap..hahahaha..terus mcm, "okayh okayh, i behave"..hahahhahahaha..main kasar tau mok mok nie..

Kite suke gie minum kat Dr Cafe nie...kene ngan selera tekak kite la..not too sweet n not too coffee..hahahahhaa..coffee kat Dr Cafe nie very light..
dh mcm ala2 Starbucks dh..
motifff!!!!!..hahahaha
ad tumbler, ade mug..comel3...nak beli tp mcm xpe laaaa..bazir jer..;)))))))))) 
kate hi-tea..hahaha..poyo kan..konon2 omputih leeewww ttewwwww makan sandwich waktu petang..wakakakka..
mok moknyeeee...xingat mok mok order ape..ngeeeee
kitenyeeee..caramel franilla..agaknye kut..hahahahhaa
ish ish ish..xpenah gambo yg semenggah...hahaha
nyum nyum...
gedik sungguh itu org..bini sape leewww teeewwww..hahahaha

20 comments:

  1. berdating di Dr Cafe Coffee ye....xpenah terjah ke sana. Sebab xpenah jumpa area putrajaya nie..hihihii

    tp nmpk sedap je coffee tu...

    ReplyDelete
  2. THE SANDWITCH NAMPAK MENGGODAAA AWWW

    ReplyDelete
  3. tempat seme eksklusif...orang kampugn cam akak ni, tah bilalah nak sampai sana...sobs...

    ReplyDelete
  4. nampak sedap harga sedap tak??? hahhahhaha

    ReplyDelete
  5. pertama kali dengaq nama tempat n..sya, naik air asia ke HK..guna pakej ke atau sendiri je redah?

    ReplyDelete
  6. Dr Cafe Coffe...tak pernah smp kat sini lg

    ReplyDelete
  7. Ohh.... dating kat Dr Cafe ye. Sesekali apa salahnya eh.. selalu pun tak apa kot...

    ReplyDelete
  8. aku kelakar tgk cina 3 roang tu
    pergi minum ramai2 tpi masing2 dok pegang handset
    ahahaha...
    lagi best klu jln2 mkn dgn kawan2 yg sekepala or mkn laki bini sbb ade benda nak borak
    klu mcm aku
    mkn ank brnk
    ahaha
    masing2 dah jaga askar kecik 2 org tu jgn sampai buat kecah

    ReplyDelete
  9. caramel tu yg tak boleh tahan..adehh ;p

    ReplyDelete
  10. kalu kayrul g tempat macam nie mampus tak tau nak menyebut order tue..main tunjuk gambar la gamaknya

    ReplyDelete
  11. tak pernah order air camtu..kategori jakunlah juga akak ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...