Tuesday, January 8, 2013

:: Moody!!!! ::

Kite mmg xde mood tau pagi2 nie...kepala nie terasa berat jer..hati rase tersangatlah geram..


Xpaham kenapa ade MAKHLUK yg nak mempertikaikan lagi tanggungjawab suami dekat isteri..kite bersyukur sbb dpt suami yg sehabis boleh akan menunaikan permintaan kite..tp kite pun ade akal fikiran yg masih lagi waras...kite xkan mintak sesuatu yg melebihi budget mok mok yg smp kene berhutang ngan cetti ke along ke semata2 nak fulfill kan segala permintaan kite..

Ape je yg kite mintak semua dr segi makanan..xde pun nak mintak2 handbag LV ke COACH ke PRADA ke walaupun kadang2 ade jugak mencube nasib..wakakakakaka..n mok mok pun masih lagi waras jugak fikirannye..ye mmg kite asyik tingin itu la tingin ini laaa..tpppppp itu kadang2 itu semua kite jadikan alasan utk keluar..keluar dr umah..mungkin kalau dh duk umah sendri mmg kite akan duk je umah..xkuar pun xkisah..ehhhh, hurmmmmm, agaknye la kut..wahahahaha..

*1 big2 hug from husband dh cukup utk hilangkan stress*

21 comments:

  1. sangat betul part yg paling bawah tu....ustaz azhar pun ckp mcm tu...=)

    ReplyDelete
  2. awatnyer moodyni...
    tuler kan akakpun berharap suami juga kadang mengerti tentang itu..

    ReplyDelete
  3. moody sebab migrain ke dik???

    akak pun sama ni...berat giler rasa kepala...sakittt

    ReplyDelete
  4. Hmmmm...ada la yg x puas hati ni
    rileks je falsya, org tu tak puas hati sbb die cemburu dgn kebahagiaan falsya n hubby

    Take care k!
    Kang migrain kang pk hal2 yg camni
    Kate nak p holiday kan ngan shila kan? Hehe

    ReplyDelete
  5. takmo stress2 meh...nnt dah tak cun sudah klo stress

    ReplyDelete
  6. takmo stress2 meh...nnt dah tak cun sudah klo stress

    ReplyDelete
  7. betul tu....jgn sampai suami berhutang utk tunaikan segala permintaan kita yg xmasuk dek akal tu....hihihihii

    ReplyDelete
  8. ada org mengata ke?? pangggg kan je..

    ReplyDelete
  9. janganlah moody sgt..cakap dgn orang tu "talk to the hands" :)

    ReplyDelete
  10. ader orang menjeles ke sya?maknenye kehidupan sya lebih indah dari dier la tu hehehe...biarkan je dik.tamo moody2 tau!

    ReplyDelete
  11. @Cho Zila manusia kak..xleh tgk org senang..moga2 gitu jugak la kan kak..

    ReplyDelete
  12. @♥cikmOt♥ sbb moody nie lagi teruk dr migrain kakak..hehhee..

    adehh, paham2..skang nie pun kepala kite tgh sakit...

    ReplyDelete
  13. @Nad @ MamaZN mmg org nie jenis yg xkan puas pun nad...

    migrain dh menyerang..sobsssss..itu laaa, xsabar nak gie bercuti...hehhee

    ReplyDelete
  14. @syawalsimpsons hahhaha..okayh, terus xjd nak stres..wakakakkaa

    ReplyDelete
  15. @MizzTina mmg hasrat di hati nak di panggg kan je tp itu laaaaa...takat itu je laaa..harapan je yg boleh skang nie..wahahha

    ReplyDelete
  16. @♥ Wina ♥ skang nie tgh wat silent treatment...lg boleh wat org tuh terasa..hahaha

    ReplyDelete
  17. @LizHairi aah la kak liz..kan kan..betul3..hhhhehe..

    ReplyDelete
  18. ada yg x pueh ati ke falsya? rilex sudah...bia la depa nak kata apa pon...bukan mintak duet depa pon yg depa duk kalut pasai paaa

    ReplyDelete
  19. kiter semua nak suami yg baik kan...xmo stress2 yer falsya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...