Monday, January 21, 2013

:: RAM....BUT ::

Skang nie mood nak menghupdate blog mmg la ke laut...gambo2 yg ade dlm camera kite tuh pun xtransfer lagi..bile kurun nak transfer pun xtau..padahal cucuk cable je kut..plannye nak transfer last weekend tp tetibe mood malas tuh menebal plak..last weekend pun plan nak wat entry2..pasal SAFI la psl wedding my BIL laaaa..tppppppppp hampeh!!!!..

Sbbbnyeeee kite tgh enjoy weekend kite yg sgt2 tenang..wahahahahaha..dh lama xrase setenang itu okayh..kuikuikuikui..lg membuatkan kite xsabar nak duk umah sendri..cepat la siap segala processssssss!!!!!..

Okayh, skang nie kite nak cite pasal best friend kite yg kite dh kenal for about 13years..satu2nye schoolmate kite yg masih kekal kawan ngan kite smp la skang..yg xlost contact..ade jugak yg lain..ili..tp die dh ade family so mmg paham sgt2 la..

Ikhwan aka botak..tp skang nie die dh xbotak dh..wakakakakaka..TAK, aku tau ko baca blog aku nie..so hadap je la mata ko baca okayh..nasib baik line aku dh kene barred..so ko xleh nak BBM aku..ahahahaha..die pun salah sorang silent reader kite..tau2 je nnt die BBM la kol la duk perli2 ape yg kite tulis kat blog..mengong je..aptb la ko nie tak..

Semalam tgh melayan FB, tetibe dpt notification..sekali Jaja, bini Ikhwan duk tagged kite gambo si botak yg dh x botak tuh..Jaja kate kite dh xleh panggil suami die "TAK" lagi dh sbb katenye azam 2013 Ikhwan adalah utk menanam/memelihara/menyuburkan/menyimpan rambut...wahahahhahahaa...

Selama 13thn kite kenal si botak nie, mmg die xpenah la ade rambut..kalau ade pun takat 1cm je..itu pun xlama pun..pastu nnt mesti botak jugak akhirnyeeeee...rimas katenye ade rambut...sekali bile dpt tau azam Ikhwan nak ade rambut, mcm hurmmmmmmmmmmm, mcm rase xlama jer..hahahahaha..tp kalau ye la Ikhwan simpan rambut, memula nak adapt tuh mcm agak pelik la...ye la mana xnye..13thn duk hadap muke die dgn kepala botak alih2 ade rambut..

 HI RAM..hahahahahaha
time botak!!..

Silap2 kalau aku jmp ko gelak je tak..hahahhaha..hilang dh trade-mark BOTAK ko tuh...kuikuikuikui..disebabkan skang ko dh ade rambut, aku nak panggil ko RAM la skang nie..nak panggil BUT mcm xsenonoh..RAM la comel skit..wakakakakakkakakaa...

23 comments:

  1. hehehe, macam macam la sya ni...

    wiken yang tenang ek..2 bulan tuuu

    ReplyDelete
  2. dh ado rmbut cm nmpak kurus plak

    ReplyDelete
  3. huhu...mcm2 la...dulu TAK,skang RAM...boleh gabungkan RAM+TAK=RAMTAK

    ReplyDelete
  4. hahaha...dahsyatnya azam botak tue...sesekali nak rasa ada rambut kot

    ReplyDelete
  5. botak2 pun ensem jugakkk...hehe...

    ReplyDelete
  6. glemer juga nama botak yer.hehehe

    ReplyDelete
  7. @Mimi Azirah hahahhhhaha...gabungan yg menarik..hahahaa

    ReplyDelete
  8. @mrs kayrul agaknye la kut...pelik pun ade..hahaha

    ReplyDelete
  9. @adarnadzmie halamak, jgn bg die baca comment nieh..hahaha

    ReplyDelete
  10. @ieda immi hahaha...xde bende nak wat kak..asal boleh je kan..hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...