Monday, January 7, 2013

:: Ehem Ehem ::

Pagi2 nie nak clear kan throat..kasik suara serak bgn tido hilang...hehehehehe..okayh, sooo canner semua arinie...ngantuk lg sbb layan AJL mlm td?????...mmg serious best gile AJL semlm kan..kite paling suke part performance utk closing AJL tuh...berdiri mulu2 aiiii..wakakaka...line up yg sgt2 power...nak2 plak otai pun perform skali kan...sape lagi kalau bkn Ramli Sarip..tp kan, ape2 pun mmg lagu2 90's gak yg best..;))))

Okayh, xnak ulas panjang2 sbb kite tau arinie mesti ramai yg wat entry pasal AJL..kuikuikuikuikui..

ngeh3..;p

Flight ticket sudah di-booked n of course date pun dh ade...dduurrhhhh!!!..kalau xde date mcm mana nak booked flight ticket..mengong kan...so skang nie just tunggu je la datenye tuh smp..xsabarnye nak tunggu bln 5..weeehuuuu!!!...ho ho ho ho ho holiday!!!!!..

So skang nie kite kene behave..xleh keluar ayat nak beli itu la nak beli ini laaaa.."behave domok behave..nnt kang bln 5 nak pakai duit..kat sana mesti nak shopping lagi..kalau mcm nie i cancel ticket la"..amboi amboi amboi mok mok...main ugut2 nmpk..hurmmmmmm, kene la behave smp bln 5..sedihhhhh..;((((

Tpkan boleh je kalau nak beli..beli senyap2 laaaa..jgn bgtau mok mok..xpe kan kalau gitu..kihkihkih..

Ape??????...nak gie holiday kat mana???...kalau xnk reveal lagi boleh x?..nnt ujung2 dh nak gie baru kite bgtau..konon2 nak surprise leeww teewwww..xde org kisah pun sya oiiii..hehehe..

Okayh la okayh la...
Kite nak gie sini...;))))))))))))

49 comments:

  1. Falsya @ wife mok mok, tu nak g hong kong keeee????? bestnyaaa...kak intan ada gak cita2 nak g sanaa..arrrr...jaga2, behave2 okeh..jgn duk gatal tangan beli itu ini okeehhh

    ReplyDelete
  2. hongkong....huhuhuhu....bestnya bercutiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. waaaaaaa.............
    nak ikut...HONG KONG MAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  4. hong kong ek??? nak ikut!!! hahahha

    ReplyDelete
  5. aloor .. nak ikuttttttttttt huhu
    nak tunggu akak x gilahhh huhu ;)

    apa2 punn akak tumpang gembira buat sya ..

    ReplyDelete
  6. ke hong kong kah??? wa...nak ikotttt ;)

    ReplyDelete
  7. hongkong.... best!!!! kite gi dulu mmg syiok shopping......

    sana branded item murah, kene shopp puas2...

    ReplyDelete
  8. bulan 5 ek.

    wah syok nye. ada promotion ticket ke falysa?

    kite tak tgk AJL pon.

    ReplyDelete
  9. bestnyer falsya....kite pun jln2 naik flight bulan 5...tp dalam malaysia jer...:)

    ReplyDelete
  10. bestnya gi holiday :)
    holiday katmana ni ?

    ReplyDelete
  11. wah.. wah nak gi ke HK yerk.. nak gi disneylandlertu... best2.. tak sabar akak pulak...

    ReplyDelete
  12. waaaawwwweeee.. bestnya nak g HK ;)

    ReplyDelete
  13. bestnyer...hongkong fasya n mok mok.datang...

    nk order fm hongkong 1....:-)

    ReplyDelete
  14. wow berhaneymoon di Hong Kong ye bulan 5 nnti...hepi nya kita rasa w/pun sya yg xcited nk kesana...tumpang sekali hepi nie ye...

    ReplyDelete
  15. pergi berdua je ke sya?

    dah leh countdown dah nie :-)

    bestnyee......

    ReplyDelete
  16. @intanfirdaus247 senang sgt la clue tuh kan kak intan..hahaha..bereh boh...hehehe..tgh duk tahan tgn nie..ngeeeee

    ReplyDelete
  17. @pinky semua dpt teka kan..baru ingat nak menguji minda..hahaha...

    ReplyDelete
  18. @ieda ade rezeki nnt kak ieda mesti gie jugak...tq kak ieda..;)

    ReplyDelete
  19. @Mimie alhamdulillah ade rezeki lebih..;)

    ReplyDelete
  20. @juelee itu la punca utama nak gie sana..hahaha

    ReplyDelete
  21. @Afasz aah fasz..bln 5...xde promotion tp skang nie ade promotion..;)

    ReplyDelete
  22. @yun naik flight jugak even dlm malaysia..happy holiday yun!!..;p

    ReplyDelete
  23. hong kong ye...kim salam kat jackie chan la..hehehe

    ReplyDelete
  24. @miza yusof holiday kat tmpt Jackie Chan..ngeeeee..

    ReplyDelete
  25. @Cho Zila alang2 dh ke sana kan kak..disneyland ler kiter..;)

    ReplyDelete
  26. @ieyda honeymoon yg xkan penah abis..hahahaha...tq ieyda...;)

    ReplyDelete
  27. @LizHairi gie berempat kak liz..itu laa...dh boleh3 dh tuh...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...