Tuesday, January 15, 2013

:: KWC ::

Yeahhhh bebeh!!!...Kenanga Wholesale City..hahaha..baru la Sabtu lps dpt jejak kaki kat sana..first time smp sana kut..itu pun sbb nana mia nak crk cardigan utk event SAFI tuh..asalnye plan kite ngan nana mia jer..diah xikut sbb die nak gie ngan suami die..kan lps break1st tuh kiteorg terus gerak gie umah nana keding nak anto roti boom..

Bile smp sana sudahnye lain plak citenye..kiteorg ajak nana keding ikut skali..memule die xnk..sbb nnt takut pening la ape laaaa..sekali kbob suami si nana keding duk paksa gak die ikut kiteorg sbb dh 7 bln nie kene selalu jalan katenye..

Bile dh gelak2 seround 2, nana keding pun kate nak ikut..tgh2 si nana keding siap, kiteorg kat luar duk racun si kbob suruh gie jugak..sekali tetibe je kbob terus tukar baju..sudahnye semua gie...hahahahaha..

Kite xshopping pun..nana mia je yg shopping...kite kene behave..kuang3..walaupun tgn dh gatal je nak membeli, tp bile nak beli tetibe terdgr2 suara mok mok,"behave domok behave"..adehhhhhh, terus xjadi beli..kate pun kene behave smp bln 5 nie...uwaaaaaaa...merana ahkak!!!!..

sempat lagi okayh bergambo seround..ehhh, tetibe gambo nie nmpk mcm kite kurus..wahahahaha..
cantik dan murah dan cantik dan murah...serious berpinar kepala kite tetibe duk dlm KWC nie..rambang mata sgt nie..dan2 rase nak muntah..mmg kusi la tmpt kite terjah dulu..nana mia plak yg hyper ke sana ke mari..sape yg pregnant tah..terbalik plak..mak buyung 1 mmg dh duduk dh dr awal..hahaha..
hacooooooo....mmg ini thn raya nak shopping sakan kat sini..
dh penat merayau, singgah Chatime jap bergossip n berjemah..
mata kite dh mcm ade 2 sbb eyebag kite teruk gile...kuikuikuikui..
penghilang dahaga kami..
motifffffff...hahahahaha

21 comments:

  1. xpernah sampai sn n teringinnnn sgt nk g sn..

    ReplyDelete
  2. teringin sangat nak g sana..hu hu hu...dengar kata kena beli secara borong..kalau x borong tak boleh ke?

    ReplyDelete
  3. aku pn nk sgt pegi sini
    tp x tau celah mana KWC ni
    :(
    bleh buat rombongan soping raya

    ReplyDelete
  4. asyik berjeah jela koranh ek. dah 7 bulan dah nana keding ek.. tk lama dah >_<

    ReplyDelete
  5. dah lama teringin nak pg....tp utk bln ni nga bln dpn rasanya xblh plan g sana.... skrg i dah kopak giler....

    ReplyDelete
  6. agagagagaaaa...ramai dah terjah sini ek? me x jejak lagi padahal dekat jek ngan rumah

    x kira..dapat je bonus terus terjah sini dulu ahahahhh :)

    ReplyDelete
  7. Kalau dah masuk tempat macam ini mana boleh balik tangan kosong. Sikit pun mesti 'tercapai' dek tangan dan 'terikut' kata mata juga.

    ReplyDelete

  8. Cup cup!! Domok pi sana kan,ada Nampak dak macam kedai jual kosmetik ? err apasal lak kak intan panggei falsya domok lak ye…ni hak xclusive mok mok kan..tp x kira …domok behave ye domok..kekekek..so cute la sya nih!

    ReplyDelete
  9. nanti nk terjh gk KWC..oh mmg penghilang dahaga...alam tk minum chatime

    ReplyDelete
  10. best kan shopping kat ctu. aku dh pernah g tp ade tinggal kan kenangan ckit kat ctu. hahahah

    ReplyDelete
  11. bilelahh leh sampai nie
    dah ramai kawan2 cakap best ke sini huhuh .. ;)

    ok ape dikk sya kurus lahh ... tang mana gemuk punn akak x tahu ekek ;)

    ReplyDelete
  12. nk pergi sana kena bawa geng..atau pergi ramai-ramai..baru dpt harga murah lagi

    ReplyDelete
  13. xpnh smpi sini...kalo sy smp sini kompom meroyan tgk baju murh2

    ReplyDelete
  14. Kot2 dekat nk raya nnt kene terjag sini la kot
    Nk soping baju raya budak2 ni, huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...