Tuesday, April 8, 2014

:: Anak Bapak? ::

Anak bapak kewwwww???...kihkihkih..qisya maybe muke sama la ngan daddy iye..tp qisya anak mommyyyyyyy!!!!....ahahahaha..tah laaa..setgh org kate qisya muke kite..setgh org kate qisya muke daddy die..tp majority kate muke qisya mcm muke daddy die laaaaa..diah, nana keding ngan nana mia lagi kohaja..."time tido je qisya nmpk mcm muke ko"..bengong kannnnn..xpe la tembun..mommy redho..;))))

Tp bile daddy pegang die pastu nmpk lak kite, menggeletek die nak kat kite..kalau kite wat2 xtau tetibe laju je jalan dpn die gie dapur ke naik atas ke n xamek die, mulalah menjerit menangis mcm kene dera..bile daddy die bawak die kat dapur, nmpk je kite terus senyap pastu ngomel2 mcm marah..konon nape wat xtau ngan die, nape xamek die..ahahahaha..comellll..

 daddy polok diri sendri keww tewww..ahahaha..
nie haaa budak yg tamo duduk kat dlm stroller..sudahnye die duduk ATAS stroller..bile masukkan dlm stroller balik abis die jeritnye...bergegar satu JJ..semua duk pakat pandang..macam kene dera je tauuu..ahahahahaha..

Huwaaaaaa...rindunye qisya..hokeyh, mommy hover..

12 comments:

  1. Sama mcm aus. Smp abah dia ckp... pantang nampak. Tp ms kecik anak mak. Dah besar anak abah. Hoho...

    ReplyDelete
  2. Aloh..aloh..sedap gomoi ni qisya ni..
    Geram auntie!!

    ReplyDelete
  3. semangat dier sya..geram tengok..

    ReplyDelete
  4. @sal ya kan kak sal..smp daddy die majuk2 anak asyik nak ngan falsya je..ahaha

    ReplyDelete
  5. @Chekgu Azrine tuh yg wat rindu tuh kak rin..hari2 rase nak gomol die..setiap masa setiap saat..;)

    ReplyDelete
  6. @Zee Suhaini kannn...semangat gile smp dukung pun terasa lenguh tgn..hehe

    ReplyDelete
  7. yang penting cumil macam aunty soya kan/...hahahahahah

    ReplyDelete
  8. @syawalsimpsons sbb aunty soya pun comel mcm mommy..ahahaha

    ReplyDelete
  9. nmpk iras daddy..
    biasa org kata gitu la
    anak girl cam daddy
    ala, tp nak tdo anak2 tetap cari mommy kan?
    hehehee

    ReplyDelete
  10. @Nad MamaZN tuh la..mcm bakal jd anak daddy jer..sbb daddy suke melayan..hehehe..kannnn..time tido, time ngamuk time lapo carik mommy..ahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...