Monday, April 14, 2014

:: Qisya's First Hat ::

Semlm kite gie jenjalan Mid Valley..tp sebelum nak ke sana, kuar umah je mok mok wat hal..boleh x die main2 pusing satu fasa 6 (fasa umah kite) pastu balik umah benti dpn umah smbl ckp, "okayh, dh smp..turun laaa..kate nak jalan2 je..dh abis jalan dh"..ishhh geram je..pastu mok mok drive balik..wat hal lagi..bile lalu round about, die wat tawaf pulakkkkkkkk..huwaaaaa.."okayh, jom balik..dh jalan2 dh"..dan seterusnye..ishhhh, super geram..pastu gelak2 jahat..nyampahssssss mak...suke nau nak "menganjheng" bini..no good hokeyhhhh..

Qisya xde hat..mmg dh lama dh nak beli hat utk qisya..tp xjmp lg yg berkenan di hati..semalam masuk Toys r Us sbb nak crk soft toy qisya..sekaliiiiiiii ternmpkkkkk,
hat nieeeeee..pinkish lagiiiiikkk..hehe..
sooo dem kiute sggtttt!!!!..
comellllll...
haloh haloh...
sukeewww lewww tewwww...kihkihkih..
yg kat lengan qisya tuh bukan tanda lahir tau..
itu tanda gigitan nyamuk..;)))
time makan kat Chillis..sebuk je nak makan jugak..
berusaha nak capai pinggan ngan gelas daddy..
picture nie paliiiiiiiiiiinggggg kite suke...comel gileeeee muke dua beranak nie..
like father like doter..kopipes sgt muke..ahahahaha..
qisya semlm dpt soft toy plus pink hat..yg mcm ular tuh soft toy qisya..berlingkau kat stroller..;D

So far, qisya xde nak tepis2 hat kat kepala die..harap2 berkekalan lah ye gitu..ahahaha..


26 comments:

  1. hahahahah...aunty suke jugak pic tu..mmg da bomb..mmg sama abis yee

    ReplyDelete
  2. comey ngat tembun pki hat... dh mcm anak cina jer acik tgk... heheee... eheh muka sama la... pandai qisya tiru muka ddy die....hahaaa

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya... mmg betoi2 kopipes.. hihi

    ReplyDelete
  4. comel gmbr tu!
    suka sgt!
    mmg ikut gaya daddy haha!

    ReplyDelete
  5. Puas kalau dpt baby macam Qisya ni kan. Kakak yg cuma tengok gambar pun bila lama tak nampak rindu tau:)

    Bagus pakaikan topi ni Sya. Kalau outing taklah kepala terdedah..

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi..
    hihi~lawak la asben akk nie..
    Leh lak die wat lawak pusing2 yea..sabor je lerrr...amboi cute nyer Qisya...geram..:) semoga membesar ngan baik dan menjadi anak yg solehah..Aminnn...

    ReplyDelete
  7. haha sebijik muka papa die... bagus qisha nak main soft toys bagai, mayyah eksen nak rebut mainan kat tgn abg je.. asyik la buli abg

    ReplyDelete
  8. Alahai melting sangat lah budak bucuk ni!!! Geram kite tengok. Tecik2 mommy dah pandai suh anak dia vouge2 ye. Hahaha...

    ReplyDelete
  9. comelnya qisya..dah besar...dia tak tanggal ke topinya..

    ReplyDelete
  10. nak pinjam hat qisya.comel ja bunga seketul tepi tu..hehe..

    ReplyDelete
  11. geramnya aunty tengok, bibir tu seketui, memang cantik Qisya, aik gi jalan tak ajak aunty heeee

    ReplyDelete
  12. pic yang kopipes tu cute sya..germa plak tengok..(ehhh geram kat qisya je tau..jangan salah paham)..hehe

    ReplyDelete
  13. @syawalsimpsons sgt kan sue..tetibe je bole sama pulop...ahaha

    ReplyDelete
  14. @IntaNBerliaN semua org ckp ina..mommy qisya redho..

    ReplyDelete
  15. @Nad MamaZN geram je..dh la daddy suke amek gambo xsemenggah muke..smp ke anak ikut..hehehe

    ReplyDelete
  16. @Kakzakie bile falsya tgk gambo die kan kakak, rase mcm nak terbang balik je..hehe

    ReplyDelete
  17. @Nieyl tuh laaaa..hangin je ahkak..amin3..;)

    ReplyDelete
  18. @juelee qisya skang nie redho je bg ape mesti nak..ehehe

    ReplyDelete
  19. @BeLLa de ViE geram kannn...mana ade vogue la aunty...shaye pakai tshirt ngan suau pendek je nie haaa...;D

    ReplyDelete
  20. @Ema Johari alhamdulillah wat masa nie xtanggal lg kak..nnt2 xtau la..ahaha

    ReplyDelete
  21. @FiZ geram ka bunga tuh..rase mcm nak cabut jer...;)

    ReplyDelete
  22. @babYpose aunty mcm bz jer...ehhh tetibe..ahahhaa

    ReplyDelete
  23. @Zee Suhaini ahahahha...serious xsalah paham pun...hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...