Tuesday, April 22, 2014

:: Thomas Sabo vs Pandora ::

2-3-4 tahun lps glemer ngan Thomas Sabo..ke lebih dr 4 tahun nyeah..hurmmm..korang la yg jawab sendri..moleh gitu?..sebelum Thomas Sabo glamer, Tiffany & Co..skang nie Pandora pulak yg take over..kihkihkih..
nie kite punye bracelet..birthday present from mok mok tahun 2010..ehh ye ke?..rasenye la..lupe dh..mintak maaf mok mok..i insan baru beranak..wakakakkaa..bongok gile alasan..

Sebenarnye kalau nak ikutkan harga bracelet thomas sabo ngan pandora nie lebih kurang je..nie cite bracelet saje without charm tau..range harga dlm seratus lebih..akak opis kite pakai pandora..tuh yg tau harga bracelet thomas sabo ngan pandora xjauh beza..

Mcm charm pulak, lain charm lain harga..ade yg murah, ade yg mahal..tgk design la kan..baik thomas sabo, baik pandora..

Beza pandora ngan thomas sabo nie of course la bracelet itself ngan charm..thomas sabo more to berjuntai2..kalau wat keje, tgh menaip tuh, ketang ketung bunyik die..dh kate berjuntai2..sbb tuh kite xsuke sgt pakai bile kat opis..semak..tp dtg gile tuh pakai gak la kan..kuikuikui..

Macam pandora nie kemas skit..
nmpk x kekemasan pandora nie..

Sama je konsep dua2 bracelet nie..lg byk charm lg cantik..lg byk charm lg byk la duit kuau sebenarnye..wakakakkaa..kite punye bracelet, mcm mana mok mok bg, mcm tuh la yg ade skang nie..xde tambah xde kurang..mok mok siap ckp (time bg present nie), "itu je charm..kalau nak tambah lg charm, u beli sendri"..kihkihkihkih..

Tp tuh la..charm yg ade nie pun nak okayh dh..x byk n x sikit..bersyukur ngan ape yg ade..tp kalau dpt pandora pun lg best..boleh tambah collection..ehhhh, hahahahaha..

*harap2 mok mok baca..*tutup mata rapat smbl genggam tgn**..wakakakakaka..


25 comments:

  1. Tetiba ai admire juga pandora nih..oh plzzz...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Alaaaaaa..kite ade pun sbb somi bg..kalau x mmg xde jugak..hehhe

      Delete
  3. nak jugaaaaaak.. kalau kat fb bule share2 post kat wall. ni nak share kat blog kasik eddie baca cane eh hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Share laaa kat fb babe..mana tau tetibe seprise je nnt dr hong kong..ahahaha

      Delete
  4. gelang pandora i dah survey RM295... huhuhu...survey jerrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak ye ker?..salah harga la nie..kihkihkih

      Delete
  5. cantekkan..harap daddy qisya baca dan wat surprise utk mummy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantek3..hehehe..dh baca dh tp daddy qisya kat nak sentil kite..huwaaaa..;(

      Delete
  6. Xpnh mimpi pun nk ada pandora..sob..sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer kak rin tido mlm nie..mesti mimpi..hahaha

      Delete
  7. MINTA2 LA MOK MOK DAPAT KASI PANDORA KAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat mmg dapat..tp dapat siku..wakakakka

      Delete
  8. hehehe~ha...dlm pada taip tu mesti nawaitu nyer nak mok2 akak belikan..hihihi..:P hopefully mok2 akak bace yea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nawaitu dan disusuli dgn hint2 kene ade..kihkihkih

      Delete
  9. kite pakai yg inspired aje.. aka menjual jgkkkk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape beza inspired ngan yg lg satu..

      Delete
    2. inspired murh le dr yg ori .. yg penting tetap hado tulisan PANDORA tu and gelang nye xberkarat..

      Delete
  10. kita bonus last yr merewardkan diri ngn pandora ni... charm tak full pun, tersedak kalau nak full kan... sampai skang tak top up pun charm sbb tunggu dapat free hahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak merewardkan la jugak utk diri sendri ujung thn nie..heheh

      Delete
  11. boleh tahan juga harganya...tak berani nak pakai takut gatal..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa..bile dh tau harga terus falsya pun xberani..kihkihkih..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...