Wednesday, April 30, 2014

:: Makan Steak Di Malam Hari ::

Wahhh kurlassss u'ollsssss..dinner steak lg..kihkihkih...bile xde air nie mmg malas gile nak masak..ssh la nak masak xde air..leceh gile nak kene berangkut2 nie..mmg la kat bilik air umah kite semua ade air..tp yg paling penting adalah air dekat sinki dapur..mcm mana pun, alhamdulillah 2 hari kene catu air, bile nak mandi mmg xde masalah la..takat 2 1/2 kepala je pun dlm umah tuh..mmg xluak sgt laa..1/2 kepala tuh qisya lewwww..huahuahua..

So semlm kite ckp ngan mok mok makan kat luau lee senang..air xde ssh nak masak.."i belanja domok"..terus "ok" je mok mok tuh bile dgr kite belanja...xde kate nak menolak langsung..kihkihkih..so semlm kiteorg try restoran western baru kat tmn samudera..betul2 kat tepi highway duke dr sentul nak ke arah sri gombak..mmg korang boleh nmpk la..restoran2 tuh kat shop lot yg baru bukak..

Kitchen & Grill nama restoran tuh..
nie la kedai tuh..kalau lalu duke highway mmg akan nmpk..sebelah kedai sport rim..

Menu kat sini semua letak nama2 retis omputih...retis malaysia takdak..hehehe..
 
 suasana dlm kedai..
 while waiting for our food..
 molek sgt la muke tuhh...;D
gambo blur..itu kite nye..grill lamb chop cheese..
mix grill..mok mok nyeee
meat ball with chips..tp xmcm meat ball ikea..more to bakso goreng..hehehe..

Food okayh la..so so je..nak kate sedap sgt pun x, nak kate xsedap pun x..hurmmm, gitu laaaa..harga biasa2 je...semua makanan plus air, harganye, RM55.80..

9 comments:

  1. nmpk menyelerakan....mcm ada tertengok tmpt ni

    ReplyDelete
  2. terliur seyhhhh..
    sangattttt
    lama dah tak makan western tau

    ReplyDelete
  3. Ingatkan tadi nak kata meatball tu Qisya punya hihi...
    Makan berdua tapi dish ada tiga hmmm....

    (mummy/daddy makan Qisya tengok aje ye sayang..)

    ReplyDelete
  4. cair hati aunty tengok qisya ni, meatball tu selalu nak kena order tapi rasa tak leh kenyangkan tu yang tambah satu meal lagi :)

    ReplyDelete
  5. Ok la tuh xde la mahal sgt mcm aritu kan...hihihi~

    ReplyDelete
  6. hahaha..lawak tol qisya..memang geng dengan apaknya la kalo bab ekspressi muka ni...

    ReplyDelete
  7. napelah akak ni tak boleh telan langsung meatball...rasa lain macam saja.... steak yang sedap tang sosnya kan.

    ReplyDelete
  8. geramm nye tgk qisya... comellll sgttt

    ReplyDelete
  9. semalam akak lalu hiway duke ni lah, lepas tu eksiden kat seremban..
    btw terliur jugak tengok gsmbo2 makanan nih, hihi :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...