Friday, April 11, 2014

:: PhotoBook Tembun ::

Nana keding baik hati duk buatkan photobook utk anak2 kiteorg..memula wat utk adam..duuhhhh, opkos la..kate pun anak sendri..gile kohaja wat utk anak2 org tp anak sendri xwat..kahkahkah..pastu utk rayyan anak diah..pastu utk darwish anak nana mia..last skali utk qisya sbb kite yg last bg gambo2 qisya..huahuahua..

Adehhhh, berkurun2 nak wat photobook utk qisya..smp ke sudah xwat2..usahkan nak wat photobook, nak print gambo letak dlm frame pun belum lg..adeh lg sekali..teruknye lahai mommy qisya nie..










TQ mama naha..qisyalebiu..nnt qisya paksa mommy amek photobook qisya kat umah embah yeeee...kihkihkih..

12 comments:

  1. best bila tgk photobook ni tp bab nk design tu letih..hehe

    ReplyDelete
  2. alolooo...homeynya gambar qisya kat dlm photobook tu yer...nnt qisya besar leh la tengok yer...:)

    ReplyDelete
  3. adoiiiii ..jeles. x buat2 lagi ni. ada dua photobook menunggu utk design. ntah bila nak mengadap pun xtau.

    ReplyDelete
  4. akhirnya ada photobook utk qisya... comellah qisya ni.. bulaat kemahin

    ReplyDelete
  5. comeyyyy sgt!
    rindu jek tgk qisya masa kecik2
    skrg dah beso dah
    dah nak 6bulan dah
    hehe...

    rajin nana buatkan utk anak2 semua ;)

    ReplyDelete
  6. Comeynyerrrrrrrrrrrrrrrr...apsal kite mls nk buat photobook utk anak kiter..huwaaa! Suh nana keding buatkn utk anak kite leh? Ekeke..

    ReplyDelete
  7. macam best je photobook ni kan..

    ReplyDelete
  8. Alaaa... tak puaskan kakak tengok. Kalau letak kat sidebar semua koleksi gambar kan best, dpt kakak tengok semua:)

    ReplyDelete
  9. Suka sgt..tp knp mls sgt nk buat ek .

    ReplyDelete
  10. comeynya qisya...suka tgk yg pkai bj belang2 tu

    ReplyDelete
  11. Mst yg mini layflat tu kan? Akak nak orint gambo bebudak ni ltk kat fridge pn tak berkesempatan lg. Acane?

    ReplyDelete
  12. Adoiii kite photobook anak anak.pun xsiap lg nih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...