Tuesday, April 1, 2014

:: High Heels At Zalora ::

Sape kat sini suke high heels!!!!..ehhh, ade ke org yg xsuke..hurmmm, mesti ade jugak kut yg xsuke tp rasenye majority wanita2 suke ngan high heels..wahh, wanita katenye..ye laaa, kan molek skit sebutan tuh..hehe..



HIGH HEELS ngan wanita2 zaman skang mmg xboleh nak dipisahkan..mcm BFF sgt..cewahhh..hehe..biasalah kalau dh keje kan, bile je ade masa nak beli2 kasut kat mall..so jalan yg mudah adalah thru online shopping..skang nie kan semuanye dihujung jari je..maju weh teknologi skang nie..xyah ssh2 nak gie shopping mall..mmg dasar pemalas..huahuahua..salah sorangnye tuh adalah empunye blog ini la..bukan malas tau tp sbb kengkangan waktu..kihkihkih..tp tuh la, selamat ke online shopping skang nie?.. kadang mcm takut gak ngan shopping2 online nie..sbb mcm2 kes kan..

Skang nie especially kat Malaysia byk sgt website2, blogshop2 yg menjual brg2 secara online..dh mcm cendawan dh kan tumbuhnye..nyum nyum nyum..sedapnye cendawan..ehhh, tetibe..kihkihkih..mmg bgs gak la..sbb dgn adenye online shopping nie mmg memudahkan kite as pembeli..xyah la nak stuck kat jammed, sesak2 kat jalanraya tuh..xyah nak rushing2 gie mall semata2 nak beli kasut..pastu beli secara online nie kan, kalau ikutkan mmg jimat tau..ehh, segala2 la jimat..jimat masa n jimat duit..nak tau x kenapa kite mention jimat duit..kalau ade yg xnk tau pun kite bgtau gak..ngeee..xyah bayo duit parking ngan minyak..ahahahhaa...n lg satu, sbbbbbbbb, si penjual akan bg diskaun yg harganye after ditolak is wayyyyyyy more cheaper if u wanna compare ngan harga kat butik..hurmmm, ada ngerti..;D


santeknyeeeee yg warna hitam putih tuh...

Kite as wanita nie beruntung sesgt sbb dunia fesyen nie mmg betul2 memihak kat kaum2 wanita..lihatlah doniaaa!!..huahuahua..especially dlm bab2 pasaran high heels nie..bile dh jd gitu mmg sgt senang n mudah la nak mencarik high heels..kompom xde problem..mcm2 design and mcm2 color..boleh jd rambang mata u'olls..hehe..but of course la kene crk high heels yg selesa pastu sesuai ngan size tapak kaki and kene pada masing2 punye taste..

wewittt..merah mak ngah..;)

Bile pakai high heels nie mmg xde batasan la sebenarnye..boleh je nak pakai gie mana2..gie shopping mall ke, gie kenduri2 ke..gie opis mmg la akan ber-high heels kan..hehehe..xkisah la aktiviti ape pun janji ikut kesesuaian tmpt n occasion..mmg high heels nie adalah pilihan yg terbaik utk kaum2 hawa..

ZALORA MALAYSIA ade menawarkan ratusan high heels online dari pelbagai jenama..xkira la jenama antarabangsa or tempatan..such as Nine West, Mango, Ezra, Vincci and Nose..ehhh, bukan jenama nie je tau..byk lagi jenama2 lain..in fact, koleksi kasut2 yg ade kat sana dibuat dr barang2 yg bermutu tinggi..dh la bermutu tinggi, harga pun berpatutan..affordable bak kate omputih..hikhikhik..

Happy Shopping!!!...;D

14 comments:

  1. Shopping ni therapy, suka wedges sbb rasa stabil gak. Online shop senang nak belek, kalau tidak ada ja yang duk tarik baju, main hide n seek.

    ReplyDelete
  2. weeewwiiittt jugak..nak heel ser..hahahhaha..sue pakai heel 1.5inch je..tak kose la nak pakai tinggi2 melayut dah tu

    ReplyDelete
  3. Nieyl suke...dlu la...skrg nie tak berapa suka..sbb ia nyer menyakitkan kaki dan tulang belakang nieyl..sbb nyer kaki nieyl jenis kembang..pastu maybe berat badan x sesuai kot..hehe~klu pakai kasut pun suke yg jenis kasut wedges.. selesa.. :)

    ReplyDelete
  4. teringin nak pakai kalo nampak heels lawa..tapi dah beli kang memang tak terpakai..tak reti..asyik terpeleot aje bila jalan..

    ReplyDelete
  5. hmm minggu ni je dah beli 2 kali kat zalora, sekali kat lazada.

    *rasa nak pukul diri sendiri berkali2.

    ReplyDelete
  6. @babYpose sama la kite pun suke wedges..selesaaaa jeeee..

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons kalau dulu ye la nak pakai tinggi2 sue..dh ade anak mie mmg flat shoes je duk usung merata..ahaha

    ReplyDelete
  8. @Nieyl alaaa sian....dh lama sebenarnye ahkak xpakai..sejak preggy n sejak ade anak..;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...