Friday, April 4, 2014

:: TQ Zalora ::

Well, everything is free is nice...kihkihkih..ehhh, ade yg xsetuju ker?..pelik3..hehehe..

Kite redeem voucher kat zalora..arituh dpt, arituh jugak xmenyempat nak redeem..mmg dasar berdasar betul la...hikhikhik..nak tau x kite redeem ape...nak tau x..nak tau x..xnk tau pun nak bgtau gak...bluwekkkk...*saiko*..;))))



ngam2 seratus...kihkihkih..nak pilih kasut kang takut kecik ke besau ke..so sudahnye amek nie je..

TQ ZALORA!!!!!

17 comments:

  1. wah!best nyer...nieyl blm penah lagi shopping kat zalora nie...:)

    ReplyDelete
  2. apesal nampak orang punya barang cantik sendiri punya tak cantik nih???hahahhaa..jeles..sekali redeem dapat tiga woo..

    ReplyDelete
  3. wowww cantik!!!

    zalora tak nak amik ku ke?kekeke..

    ReplyDelete
  4. sue dah redeem jugak, tp tak up lagi kat blog...nanti la

    ReplyDelete
  5. cantik la beg tu...suci jer...:)

    ReplyDelete
  6. wahh..untuk seratus dapat 2 helai baju dan satu beg?bestnye.

    ReplyDelete
  7. @Nieyl ahkak pun baru pestime..nie pun sbb dpt voucher...hehe

    ReplyDelete
  8. @Zee Suhaini amek yg murah2 sbb tuh dpt 3 barang...;)

    ReplyDelete
  9. @:: idzwa :: kite pun terkejut tetibe zalora email..

    ReplyDelete
  10. @Nad MamaZN kan..murah je nad..xsmp seratus pun..

    ReplyDelete
  11. @adarnadzmie kan kak..kaler die kaler beige..sbb tuh nmpk suci murni..hehe

    ReplyDelete
  12. @FiZ bestkannn..baju tuh yg murah sbb tuh dpt amek henbeg...;D

    ReplyDelete
  13. beg itu sangat cantikkkkk.. ada dua kaler kan. tapi putih memang da bomb!

    ReplyDelete
  14. aku pelik org boleh beli cukup2 seratus..pelik2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...