Tuesday, April 29, 2014

:: Ikan Kering Keli ::

Botak, ko jgn gelak hokeyh bile baca tajuk aku nie..ahahahahha..wakakaka..
Renung2kannnnn..

Kite xde la nak kate kite nie baik tp skang nie kite tgh diuji..diuji dgn perangai manusia yg asyik nak carik kesalahan kite dan jugak org sekeliling die..mcm ape yg die ckp je betul n expect org ikut ape die ckp..sbb tuh la ramai yg lari dari die..what the fish!!!..omagad omagad!!!..

Kite skang nie tgh diuji oleh perangai manusia yg asyik mengutuk kite..asyik cite2 belakang kite..padahal die xsedar ape yg die ngutuk psl kite tuh, end up kite akan tau samada cpt atau lmbt je..what the fish!!..omagad omagad!!!..

Kite skang nie tgh diuji oleh perangai manusia yg bermuka2..dpn skit punye talam muke yg xsemenggah tuh..belakang berbakul2 ko ngutuk aku..dasar double face..what the fish!!!!..omagad omagad!!!..

Kite skang nie tgh diuji oleh perangai manusia yg xboleh tgk org lebih dr die..kirenye die sorang je yg bancuh simen paling pandai (contoh), org lain xpandai bancuh simen..kirenye die sorang je yg anyam ketupat paling pandai (contoh), org lain xpandai..what the fish!!!..omagad omagad!!!..

Kite skang nie tgh diuji dgn perangai manusia yg konon mulut laser kohaja sgt padahal xtau yg org lain boleh jd lagi laser lagi kohaja dr die..what the fish!!!..omagad omagad!!!..

Kite skang nie tgh diuji dgn perangai manusia yg kalau die nak tegur psl sesiapa dpn muke org tuh boleh tp bile org tegur diri die, mulalah sentap smp nangis nyorok bawah katil, dlm almari (contoh)..what the fish!!!..omagad omagad!!..

Kite skang nie tgh diuji dgn perangai manusia yg ingat semua org suke die padahal semua org xsuke die..it's proven!!!..what the fish!!!..omagad omagad!!..

Org yg tgh menguji kite ngan perangai die adalah salah sorang yg tgh baca blog kite nie..ko ingat aku xtau ko stalk blog aku!!!!!..

#mohonterasa..

19 comments:

  1. macam2 jenis perangai manusia ada yer Sya....moga tahap kesabaran kita tinggi dgn ujian ini...hihiii...peace no war...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la kak..falsya tgh bersabar la nie..tp tuh la sabar pun ade had..falsya kalau dh meletup mmg hilang ingatan kejap..hehe..

      Delete
  2. org mcm tu di'hantar' pada falsya sbb nak tgk sejauh mana kesabaran falsya hadapi kerenah org2 camni... klu kita pun 2x5 mcm orang tu, dia menang la..baek terus bersabar..besar ganjarannya kelak...so, sabar k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la nad..mmg tgh bersabau skang nie..ade je cite yg menyakitkan tinge turun ke hati nie..moga diberi tahap kesabaran yg tinggi..

      Delete
  3. what the fish tu paling best...biasa la org ni tk suka tp sibuk nk jd stalker..pastu kutuk mcm2

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik duk teringat je psl cikgu tuh...ahahaha..tuh la..kutuk2 tp setiap kali up entry baca pulak..wahaha

      Delete
  4. rupanya penangan blog ni lagi kuatkan sampai sibuk nak jadi stalker ... huhuhuhu .. seriau dibuatnya .. iyelah kdg kita menulis ikut hati kite jer.. kat blog sendiri .. tak sangka pula ada org amik hatikan .. fasya mohon org tu terasa dan mohon fasya bersabar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la mesya..masalahnye smp mencarik tuh yg xtahan tuh..

      Delete
  5. tarik nafas..

    hembus..



    duduk, senyum..

    senyum dan ketawa..

    okey cool ek..

    dugaan..eh cobaan..

    oh smlm kita masak ikan keli asam pedas permintaan laki kita tp last2 dia kata dia x makan ikan keli..
    what the fish?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terus cool bile baca somi xmakan ikan keli tuh..sabo je ler..ahahaha

      Delete
  6. tang what the fish tu terus teringat cikgu tu..adehhh..

    sabar mommy..pelik org yg gini ni, ape ntah mslhnye..haishhh~

    ReplyDelete
  7. oooo patut laa i selalu diuji.. rupanya i baik kah kah kah kahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknenye kite sama2 baik la babe..u pun diuji jugak..meh high5 skit..ahahaha

      Delete
  8. what the fish ikan kering keli ??? hehehehehehe

    ReplyDelete
  9. what the fish tu memang kelakar... memang nak tergelak akak dengaar.. pandai sya cari kaitan yerk..
    ala peduliler orang gitu... tapi tetap kena hati2 rupanyer ramai yang perangai gitu...

    ReplyDelete
  10. Meh bgthu akk sapa org tu falsya..
    Dok kaco adik manis akk ni..
    Nk kena penampo kokedai ke??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...