Sunday, April 20, 2014

:: Tok Moh Bodoh ::

Selama nie kite perhatikan je pangai si tok moh bodoh nie..dh lama bengang ngan tok mok bongok tongong nie..dr start die teropong apa jadah tah kat KLIA..ngan kelapa die ngan 'bobo' die ngan tikar die..konon boleh tau lokasi kapal tebang kat mana..syirik oiii syirik..wat malu Malaysia jer weh..satu dunia tgk kebodohan ko tuh..

Patut ko ngan angkatan ko tuh kalau terror sgt, nape x terbang je kat lautan hindi tuh then masuk sekali dlm laut crk mana tmpt kapal tebang kite..guna la buluh ko tuh utk bernapas..kalau dahaga, minum la air kelapa ko yg 2 bijik yg selalu ko junjung tuh..xde straw pjg meh nie aku sedekah straw lingkau2 mcm hawai punye siap payung kecik bg kat ko..kalau lapau, guna la 'bobo' ko tuh tangkap ikan..pastu ajak sekali bobo yg betul hiburkan ko waktu ko letih..yg si bobo tuh satu hal..ko ingat ko cantekkk!!!..patut kene rejam je ko tuh..

Bile kene tegur ngan KJ lagi ko provoke nak bg tamparan buaya..ko xpikir satu malaysia nak bg tamparan segala binatang yg ade kat dunia nie kat ko..sedo ler diri tuh..ko dh berumur tau, rumah kate pegi, kubur kate mari..ingat lah Allah s.w.t skit..tau x betapa berdosa nye org2 yang wat keje2 syirik..

Lps dari hal kat KLIA tuh, makin galak pulak die..ingat dh senyap dh sbb malu org hentam die..die ingat semua org bg semangat ke pe tah kat die suruh wat lg dan lg..stupid..

Kite cukup paneh ngan tok moh nie..nak tau x kenapa kite marah sgt smp kuau entry nie..sbbbbb,
Gambo nie laaa..mmg sgt melampau..nie kan tmpt accident karpal..ko dh kenapa dh tok moh..mintak mati kat tmpt yg sama ker..dh kenapa gile ko nie..ko nak puja roh karpal ker..agak2 la skit atok..ko tuh beragama islam..jgn la malukan org islam ngan pangai ko nie..mana akidah ko..ko dh gile isim ke smp xtau hukum hakam islam nie..

Tolong la tok moh bodoh..ghentikan la pangai ko nie..ko nak tunggu balasan Allah bg kat dunia nie baru ko nak stop ker..

Sedih betul ngan pangai manusia nie..skang nie mmg dh betul2 akhir zaman gamaknye..kohaja nye tok moh..xpsl2 aku up entry psl ko ari ahad nie..puiiiiii..

9 comments:

  1. awat ni adoi, duk cari keja plak.

    Nak tanya kabar comel Qisya, aunty doakan Qisya dah sihat. Happy weekend mom and doter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atok nie la..bikin hati paneh je ngan pangai die..

      Tq aunty..nie qisya dh sihat..alhamdulillah..tp mommy qisya pulak yg demam..hehe..u too babe..hv a nice weekend aight..;)

      Delete
  2. X tahan rasa nk gelak ayat..
    Ko nk mati tmpt sama ke..x hbs2 w

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile dh bengang semua ayat pun kuau..ahahaha..

      Delete
  3. Tak habis2 tok moh ni huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tok moh nie dh gile dh kak rin..wat malu keluarga..lg teruk, wat malu org2 Islam..

      Delete
  5. Carik publisiti kot. Dh gaagl ngn mh370 nk try karpal singh pulak. Kan ke org kata konspirasi. Huhu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...