Friday, April 18, 2014

:: Masih ::

Mek tembun still lg demam..tp alhamdulillah dh kurang skit dr semlm..tp hari nie selsema makin teruk lak..idung comel tuh tersumbat..adeh..mlm nak tido ngamuk2 die sbb ssh nak napas..bile dpt skill bernapas ikut mulut terus senyap...sejak qisya demam, ekon bilik skang nie mmg xde istilah sejuk..pasang ala2 suhu bilik jer..

Arinie kite EL lagi..mek tembun dr semlm asyik nk melekap jer..bdn x selesa gamaknye..xleh tinggal xleh letak..kene uli die jer..sian baby mommy..

Patut esok gie cucuk qisya..tp bile dh demam gini mmg postponed la..

Get well soon baby mommy..

17 comments:

  1. singgah pagi...cian qisya...semoga cepat sembuh yea..:)

    ReplyDelete
  2. Oh... betullah kalau dah tarikh nak kena cucuk memang nak tukar bulan. Ini demam nak pandai ni Falsya. Harap cepat sembuh. Kalau sumbat hidung Falysa cuba cari di pharmacy beli treatment utk baby yg sumbat hidung. Mudah nak guna dan tak bahaya kerana ia hanyalah air laut. Cubalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. pas ni mesti ada skill bru dia belajar.

      ada petua suruh sapu kunyit atas hidung kurng selesema

      Delete
    2. agaknye la kakak..alhamdulillah skang dh okayh..tgh tunggu tgh pandai nak wat ape mek tembun tuh..hehehe..

      Delete
  3. alahai tak sihat pon cumil..geram...aunty soya geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile aunty soya nak jmp qisya nie?..hehe

      Delete
  4. aloh aloh..sian nyer dia...takpe takpe demam nak besar lagi tu..

    ReplyDelete
  5. get well soon qisya...
    sayu tgk muka qisya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty nad..kite lg la sayu nad..sedih betul bile die merengek2..xnak sape2 selain kite..

      Delete
  6. sian Qisya, deman untuk tambah antibodi jugak ni, bagi minum susu macam kita minum air biasa bole baik tapi selsema terpaksa bagi ubat, tak de solusi lain lagi, cepat sihat inshaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh wat dh..alhamdulillah now dh okayh..hehe..anyway, tq babe..

      Delete
  7. Moga cepat sihat ye Qisya comel ..

    ReplyDelete
  8. Cian qisya..cepat sembuh ya..demam 2 pun pipi still bam bam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...