Monday, April 14, 2014

:: Crazy Cool ::

Semlm kite gie umah nana mia..sbb die wat makan2 utk birthday mia..wat kecik2 je u'olls..day before dh plan dh nak pakaikan qisya, dar, rayyan ngan adam baju sama..baju Crazy Cool..hoiyyehhhh!..kesian kakak mia koyo xde size..kalau x boleh sama..
 nie mek tembun..crazy cool yg mmg drives mommy cool crazy..ahahaha..
memula nak ke umah nana mia okayh je siap gelak2 pastu ngomel2 ape tah..
otw balik ngamuk..kite silap sebenarnye..patut bg susu dulu sebelum gerak..
bile ngantuk plus lapo mmg equals to ngamuk la kan..
ngamuk mcm kene dera okayh..bile bukak upin ipin terus senyap..pastu layan smp tertido..haiyoooo..
 ish pulak si joyah..samo ngan qisya pantang sua kamera..mesti pandang..joyah nau si rayyan nie tau..
nie bang aji..xabis2 nak letop muke org je..pastu gelak2..sama ngan ngan mama ko dam suke nau nak letop muke org..ahahaha..dh mcm org besau dh tau..mama tuh je yg xbeso2..gitu je bdn dr dulu smp skang..
ini pulak darwish..sian darwish demam..panas badan die..dh sebulan demam on off..get well soon sayang..

Nak amek gambo birthday gurl ssh nau..asyik ilang gie main..hehehe..

13 comments:

  1. bestnya kumpul reramai
    skrg dh bertambh ahli kan falsya hehe

    ReplyDelete
  2. amboi semuanya crazy cool ler yerk... kalau der size mamanyernpun nak kan...

    ReplyDelete
  3. Alaaa... sayanglah Sya patut ambil semua mereka ramai-ramai satu pose alang-alang dah pakai baju sama..



    ReplyDelete
  4. dolu berkumpul mak2 je..sekrang dah ada geng memasing kan

    ReplyDelete
  5. Bestnye ramai ramai berkumpul..anak anak pakai baju sama..hehee

    ReplyDelete
  6. @Nad MamaZN hahaha..tau xpe nad..makin ramai lak korum...;D

    ReplyDelete
  7. @Cho Zila mcm tau je kak ila..kalau ade size, harus mak2 pun pakai gak..

    ReplyDelete
  8. @Kakzakie ada kakak tp gambo semua dlm kemere..

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons skang nie makin bertambah group bff kiteorg...ahaha

    ReplyDelete
  10. @Mimi Azirah skang nie pun dh jarang dh berkumpul gini sbb masing2 semua ade anak kecik..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...