Thursday, April 3, 2014

:: Saya Redha..;( ::

Ye saya redho..saya redho yg umah saya bakal dicatu..saya redho..;(

Kihkihkih..ingatkan xkene..sekali kene jugak..hurmmmmm...xpe laaaa..terima je la dgn tetapan Syabas..kite nie kan asal boleh je nk guna ayat..tah ye tah idok ayat tetapan tuh..ahahahaha..ikut suke sedap tekak je nak ckp ape..mcm mana la spm gua boleh dpt a1 dlm bm..mek2 BFF kite semua duk kutuk kite..

Semua ckp mcm mana kite leh dpt bm a1..semua pakat xcaya..sbb dieorg kate, sedangkan dlm percakapan pun selalu salah, apatah lg bile menaip, inikan pulak nak mengarang..ahahahha..usahkan dieorg, sedangkan kite sendri pun xcaya..bahahaha..selalu kat group wassup tuh kite lah yg selalu typo...wahahahaa..nak buek camno..terimalah saya seadanye..saya insan baru beranak..hahaha..marah betul dieorg bile kite ckp gitu.."kiteorg semua pun baru pas beranak tp xde la teruk mcm ko"..kihkihkih..

Okayh sya..just cut the crap will ya..hehe..ye la ye la..

nmpk x yg no 38 tuh...hurmmmm...

"domokkkkkkkk. umah kite kene catu airrrrr!!!..mcm mana nie!!!..sobsssss"..
"drama la u nie..tangki kite kan ade 2..lebih dr cukup nk tampung kite anak beranak"

Ehhh..lupe lak time renovate mok mok tambah tangki..hahahaha..cumenye sinki je la yg akan xde air..sbb paip kat sinki je yg guna air direct..yg lain2 semua air tangki..tp kalau nak diikutkan, air paip kat sinki la yg paling penting...sbb kat situ la yg byk and selalu guna..adehhhhh...

Selamat menadah air ye utk kengkawan yg mana terlibat sama..kecohkan, org lain dh lama dh kene catu..dh lama dah menadah air..huahuhauhua..maafkanlah saya...saya insan baru beranak...ehhh, tetibe..wakakakakakaka..kbai..

16 comments:

  1. bila la masalah ni nak berakhir, huhu!
    asek dok risau je ni...
    kata sampai bulan 3, tuptup dah kata sampai akhir bulan 4..jgn sampai setahun dah la >__<

    ReplyDelete
  2. Singgah petang...:)
    ntah bler la nak berakhir kan masalah air nie...

    ReplyDelete
  3. dah 3 bulan merasai.. dah nak masuk bln ke 4 mmg dugaan btl kalau air singki xde.. nak minum air tangki geli .. buat mandi xpelah..

    ReplyDelete
  4. tk dpt la kita lari blk "kampung"...sbb sri gombak dh tersenarai gk dlm jadual catuan air

    ReplyDelete
  5. Akk cari jugak kt zon 4 kl tp xd tmn melati..xthula klu kena jgk..hopefully xkena..huhu

    ReplyDelete
  6. Alahai sabo ye kak...mmg susah bila xda air ..tp okla kan da ada 2 tangki tu kak.heeeee

    ReplyDelete
  7. susah kan kalo tak do air ni..nasib jugak mok mok ada extra tangki kan...mmg pon mok mok punyer wife ni drama je tau..hahahhaha

    ReplyDelete
  8. sabau yer sya... meh simpan bebanyak air ye...moga x lama catuan air kt tempat sya...:(

    ReplyDelete
  9. @Nad MamaZN kan nad..selama nie risau je takut umah kene..sekali mmg betul2 kene la kan..adeh..

    ReplyDelete
  10. @mama tisya tuh la...sri gombak baru kene..huwaaaaa..

    ReplyDelete
  11. @Chekgu Azrine memula falsya gitu gak kak..sekali tokono gak...

    ReplyDelete
  12. @nana kimie sgt ssh la dik..tp sinki tuh yg penting...sobss..

    ReplyDelete
  13. @syawalsimpsons ishh, mmg ssh la sue..hahaha..tuh laaa, selalu kene ngan mok mok..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...