Monday, February 9, 2015

:: Bile Mat Salleh Celup Berkata2 ::

New Sunday kuau umah..pelik betul..selalu Saturday kuau home gie jenjalan, Sunday weekend umah..last not reverse pulop..ngeeee..itupun kuau cats gie fair pc Mid mark Valley..after settled after our lunch and settled washing the kitchen, new kuau ..

Pc Mid Valley fair mark this year xberapa best booth la..xbyk pun..ngape Nyek ?? .. ker following event organizer wants tuh lain..kite shred casing casing enpon sebenarnye..rubber Sanpong kiete

wakakaakakkakakakakaakakakakakaka..bahahahhahahaha...aduhaiiiii, nak tergelak2 kite baca ayat2 kat atas tuh..ahahahhaha...pelik kite bile baca balik dh kenapa ayat jadik mcm mat salleh celup berkata2 nie..muahahahha..aduhaiiiii, ini mek la nie punye keje..tah ape tah yg die duk tekan2 kat lappy n smp di-translate certain2 ayat..wakakakakka..kite malas nak taip balik so pandai2 u'olls la..marah mek jgn marah kite kalau xpaham..wakakakakakkaa..

Pas kuciwa gie pc fair yg xmcm pc fair tuh (frust sbb ape yg dicarik xjumpa), terus gie merawat hati makan celup2..ngeeee..xleh blah betul alasan...ngeeeee..
 makan celup2 kat sini..
 ade org boring..hehehe..
 elehhh kengkonon malu lettew..
 14.2 nie genap 5 tahun kami together2..hiksss..

binik, "14.2 nie berapa tahun dh kite?
lakik, "hurmmm, ermmm, hurrmmm, ttiiiiiiiigaaa tahuuun"
binik, "3 tahun tuh kawen..selamba je lupe"
lakik, "ooo ye ker?..ermmm, sape suruh tanye i soalan matematik..
hurmmm, 4 tahun.."
binik, "huuuhhhhh"
lakik, "liiiimmaaa tahun"
binik, "kompom ke 5tahun??..sure 5 tahun??"
lakik, "haaaaa betul la 5 tahun..u tuh yg xtau..
selamba je nak tiru jawapan i"

Tah pape tah..selamba je domok..tuh pun xingat..
 ade budak xpuas hati xdapat menu..hahaha..
 nyum nyummmm..sedapnyeeeeeeeeee...
Haagen Dazs Fondue
RM 60++..xingat plus2 tuh berapa..

Malam lak dinner kat Delicious..
 kitenye..smoke salmon ape tah..
 qisyanye..kids eat free okayh..kalau u'olls order pasta
ngan ape tah akan dpt kids meal for free..
qisya suke carbonara..kat umah kite buat,
3 kali bertambah..
semalam makan pulak, tinggal suku je..

Daddy nye sama mcm qisya tp portion besau ler..
 watermelon lychee + ice tea
hamboiii mek..nak masuk butik mahaiiii jer..calon2 menantu mommy boleh terima mek seadanye????..wakakakakka..<-----ayat sama dgn kat fb..kihkihkih..

10 comments:

  1. bila tengok makanan terus rasa mcm nak ngap je..
    tgk hrga ada tercekik sikit...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. peerggghh eskrem tu..menarik sungguh ni

    ReplyDelete
  3. ala...takpe takpe..abam syahmi nak jadi peniaga aka bisnesman boleh kot menantu mommy support mek nanti..ehhhhh..kekekekeke....

    ReplyDelete
  4. Rumah Hagen Dasz tu dah lama ada ke kat MV? Apasal saya tak pernah nampak eh? atau mmg dah lama saya tak ke sana...hahahaha

    ReplyDelete
  5. Haagen Dasz ni nak menyebut bunyinya macam mana yer? Haha. Kadang selalu jugak 'bergaduh' dengan member cara nak sebut dia.

    ReplyDelete
  6. meriah foodnye..nk2 plak ada celup2 tu..hagendazz mmg mhl skit dr baskin robbins punya celup2..pasta carbonara tu fav tisya gk

    ReplyDelete
  7. Assalam sya,
    naek berputor pala iols baca ayat ateh tu
    he3

    ReplyDelete
  8. amboiii kemainn benau nak cakap omputeh. hahaha. ehh amkanan tu menggoncangs eluruh jiwa raga. wahaaa :P kecik kecik dah pandai nak pi butik mahal mahal. kelas betul mek ni. hahhaha ^^

    ReplyDelete
  9. lame tak buat carbonara... erhm... sdapnye.. tgk tu cicah dgn coklat tu..amboi2... wat kite terliur je... ouch!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...