Friday, February 6, 2015

:: Terharu ::

Ade jugak yg menanti gambau mek rupenye..mcm kalau xtgk sehari boleh jadi rindu nyeah ngan mek?..ngan mommy mek xde yg rindu ker?..wakakaka..tq sgtttt..u know who u are???...heart u'olls very the strong...xoxo..

Kite rest kan dulu cite2 langkawi utk bg laluan entry yg tepek gambau mek..heheh...mek ikut sekali gie langkawi cumenye gambau iye xkuau lagik..yg entry kite duk up pasal langkawi tuh yg mana ade gambau dlm enpon kite je..dlm kemere belum lg sebab kabel ado kek diah..diah pinjam kemere bawak gie jepung..

Wahhhhh, smp ke jepung dh kemere nikon putih aiii ituwssss...ujung bulan nnt kemere kite akan ke Melbourne pulop..kemere je la tapi..tuannye duk ontok2 kek malaysia jer..xde rezeki lagi nak kesana..ade member mok mok nak pinjam..kihkihkih..tp mana tau ujung tahun nie ado rezeki gie Turki atau Korea ker?..wink wink byk kali kat somi aiiii tuh bebykkkkk..fuuuhhhh fuuuhhhhh..amin..huahuauahuahua..

Nie kite belanja gambau mek..
 sabun betik tuh kite saje beli kat langkawi tp idok le nak kate mmg pakainye pun..
saje je beliii..boleh gitu..ahahha..

tgk la rambut mek tuh..kepala mek time nie tgh peluh..pehtu kite saje je serabutkan rambut mek gitu..wakakakakka..
 time nie mek duk ayork kan daddy iye..kalau duk ayork kan pun nak kene moncong2 mulut tuh..siap ngan jari lagi hokeyhhhh..geram je rase nak gigit jari iye tuh..
 time nie duk merengek manja sbb kene tegur ngan daddy..daddy xmarah pun just, "hurrrmmmmm" kan jer..tuh yg jadik gitu tuh..manja sgttt nieeee..
 pastu ayork kan org..
eeiiii, moncong tuhhhhh...moncong tuh dh kenapaaaaa..geram la mommy..

Skang nie kan mek suke duk grind gigi die..ya Allah ngiluuuuu nyeeee..bile setiap kali mek wat gitu kite tekup mulut die..pastu mek buat lagik..eiiii, ngilu tau x mek..

Makin ssh nak masak skang nie..nak kene ngadap iye jer..kalau kite kat dapur nak masak mmg bermulalah suatu drama air mata yg kalah air mata ngasriah ngasri..hahaha..bermulalah adegan tolak2 kaki mommy suruh stop masak pastu tidak lupe juga adegan cobaan utk memanjat kaki mommy..alahaiiii mek..

Belum lg kalau xnmpk kite kat bawah..kadang terpaksa berdesup lari naik tangga tp yg mcm kaki xpijak tangga sbb xnk bg bunyik..kemain ssh kalau nak mandi..bile pasan kite xde, haaaaa, itu jam dgr smp ke atas mek nangis..cepat2 mandi, cepat2 sarung baju, turun je bawah dh ade peminat dgn linangan air mata dh tunggu kat kaki tangga..bile dukung terus senyap happy2 siap gelak2 lagik..hailah anak anak..

7 comments:

  1. amboiu muncungnyaaa mekk mmanja sangat ni.hahaha

    ReplyDelete
  2. cute nya buat muncung itik tu.... bebudak memang suka apa saja jadi barang permainan kan...

    ReplyDelete
  3. oit moncong tu...gigit kang.. dgn rmbut cacak lg..

    ReplyDelete
  4. oiii moncongggg...gigit nak??ehhh kiss skit mek!!

    ReplyDelete
  5. Dah boleh ikat muncung tu mek. Rambut serabut pon tetap comel. Apa rahsianya mek...hahaha...

    ReplyDelete
  6. hahahha...twin pun.. sgt manja, takleh mama dia dok dapur, dowg ajak mama layan diaaoranggg je... sonok kalo ade chef tolong masak kat umah kan sebenarnye Falsya...huhuhuu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...