Wednesday, February 18, 2015

:: Body Art By Qisya ::

Skang nie mek mmg xleh tgk pen ngan kertas..jgn lah cube nak amek pen dari tgn iye..kalau kertas xpe tp kene tgk mood jugek la..

Selalu kalau mek pegang pen mmg kite monitor die..tp ade satu malam tuh, kite nak park kete dlm car porch..skang nie bile balik dari amek qisya kite selalu parked kete kat luar dulu..xterus masukkan kete..so bile daddy mek dah otw balik, baru le menggelupur nak park kete kat dlm..hehehe..

Dah parked kete segala, masuk je umah, terkejut kite tgk mek..pastu bile kite tegur, kite yg kene ayork ngan mek..sabau je ler..
 tgk la tuh..ngan nmpk perut..hahaha..baju tuh bawah die bergetah...so bile perut buncit mmg asyik ternaik la baju tuh...hahaha..
 haaaa haaaa..napok x tuh..abissss kaki..
 pastu buat muke xbersalah..
 meh close-up skit..
heiii ini budak bikin org geram laaaaa..

video
time nie menconteng baju..bile kene tegur ngan daddy, tgk la muke iye..
itu kire buat muke skit je tuh..
kalau x kemain panjang siap muncung2 bagai..

6 comments:

  1. mmg baya2 qisya akan ada body art...hehe...tisya dlu pn sama..bkn stakat body tp sofa,dinding pn sama ada hasil nukilan hehe

    ReplyDelete
  2. Hihi... seni istimewa ni Falsya:)
    Kakak kalau ada video suka tengok ulang-ulang.
    Dgn muka tak bersalah dah terus lari tu siapa tak geram kan. Cute aje:)

    ReplyDelete
  3. Hehehe...tu baru body art mommy. Belum lagi mural art kat dinding umah tu nanti...ngeeee...

    ReplyDelete
  4. dah lahh comey muka kaki pulak berconteng. adoii lahh mek. hahaha :D

    ReplyDelete
  5. ciknad dah kata dah..kalu mommy pakaikan henna mesti qisya hepi hihihi... pasni try beli doodle mat yg ada pen khas tu.. pen tu isi air, bila conteng atas mat tu baru ada nmpk kesan..kalu conteng kat tmpt lain takde nmpk apa2 sbb air je.. selamat sket hehe. kt jusco rm50 kot regenya..

    ReplyDelete
  6. hahahahah..ini kalo sental balik mau kalah qu puteh budak nie!!hahaha..comel la awak ni mek!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...