Monday, February 23, 2015

:: Hebat Aura Motor Eskrem ::

Reaction qisya bile tunjuk kat die board yg daddy beli utk iye kat Ikea tuh, kemain suke..menyeringai senyum..padahal time tuh baru bgn tido tuh..kemain suke die..

Tgh menconteng2 whiteboard, tetibe motor eskrem lalu..terus hilang focus..hahaha..nmpk x betapa hebatnye aura motor eskrem smp boleh wat seseorg tuh ilang focus...kihkihkih..
video
comel sgt reaction tuh..

 mek bengang sbb focus ilang..huahuahuahua..
ehhh tetibe suke balik...ngeeeee..

video
nie pulak video mata kat upin ipin tp tgn nak menconteng..nak wat mana satu pun xtau dh nie..hahahaha..

Owh ya, ade yg tanye berapa rege set kelas qisya..actually bukan set la pun sebenarnye..

White/blackboard = RM79
Set meja + 2 kusi = RM99..ehhh ke RM49..luperssss..

Yang board tuh ade 2 sided sebenarnye..boleh jadikan sebelah whiteboard and sebelah lagi blackboard..kalau ade 2 anak xyah gaduh2 berebut..sorang depan sorang belakang..kihkihkih..and yg the best part is, board ikea nie utk long term la bg kite..sbb nnt bile anak dh besau skit boleh beli kertas roller pastu taruk kat atas tuh, then boleh conteng2 pakai water color pulak..koya2 mcm pelukis la senang cite..ngeeeee..even kat ikea pun ade jual water color tuh semua..mcm2 jenis ade..pilih je..

*huntung le jadik anak daddy..mcm2 dpt*

8 comments:

  1. Assalam sya,
    waaaaaaaaaaaa
    nampak jelas n nyata 2 batang gigi bawah mek yer he3

    ReplyDelete
  2. Hamboi muncung si mek!!
    hahaha

    Dah lama wife saya suruh gi beli whiteboard macam tu...saya asyik lupa aja...hahaha.
    Macam kena gi IKEA la esok or lusa ni, sementara masih ingat

    ReplyDelete
  3. amboii kemain lagi dia pusing mencari dari mana bunyi motor eskrem tuu ^^

    ReplyDelete
  4. comelnya qisya..memang ketara muka hubs falsya..putih melepak betul dia...geram!

    ReplyDelete
  5. qisya ni comel la buat muncong gitu... ishh geram mak ja tgk haha.. xpnh lagi beli brg kat ikea.. ksian kan.. hihi

    ReplyDelete
  6. Qisya...muncung tu hagak2 la dik oiii...bukan mami je geram...mama long ni pun geram syame awak tauuu...

    ReplyDelete
  7. Bebudak memang pantang dengar motor eskem. Asal lalu jen nak beli.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...