Tuesday, February 24, 2015

:: Dan Untuk Kedua Kali ::

Kali kedua qisya jatuh katil..T_T..

Mek mmg lasak la tido..sebelum2 nie kadang kite terjaga dr tido, tgk2 mek kat sebelah dh xde..sekali kat ujung2 katil dh duduknye..kadang terjaga sbb terasa mcm ade something dekat kaki..tgk2 rupenye mek kat kaki kite kat ujung katil jugak..kalau mek tergerak waima seinchi mmg akan jatuh dari katil..haihhhh, tau la syurga dibawah tapak kaki ibu mek oiii..tp jgn la smp gitu sekali..hehe..

Kadang tau2 je mek dh ade kat katil daddy die..hahaha..dari kene penyek ngan daddy baik la angkat mek..kuikuikui..lasaknye lahai..padahal katil queen tuh kite berdua je ngan mek..kalau gitu la lasaknye, tukau katil king pun tentu lagik mek behave tau...huahuahuahua..tuh td kite wassup somi kite..die kate die pun selalu je betulkan position tido anak die tuh..terus daddy mek suruh carik penghadang katil..
pinjam gambau jap ye awak..

Yang ala2 gitu la..tp kite tgk regenye kebykan 129hengget..mahal ke murah tuh??..ke ade sape2 yg tau ade jual kat mana?..ke u'olls ade jual?..serious buyer nie..

12 comments:

  1. harga memang itu syg...tpi i beli murah sikit..120 utk one side je...tpi demi ank kan...xpela...relakan..huhuhu

    ReplyDelete
  2. lasak ye qisya tdo..mmg kena cr la tu..tk sure mhl ke murah

    ReplyDelete
  3. mmg geng la mek bun ngan anak2 kat umah ni

    ReplyDelete
  4. Same lah situation kita... tiara aritu jatuh katil jugak seram sejuk terus satu badan, tapi anak betuah tu boleh pulak sengeh2 bila kita angkat..haaaaaiiihhhh

    ReplyDelete
  5. wahh memang masak anak2 kecik semua pakat tido kat tilam.. katil dah jadi tempat letak baju.. hehehhe.. tu pun kadang2 dia terjatuh bnyak kali jugak..

    ReplyDelete
  6. Yeay...lepas ni qisya x jatuh lagi...

    ReplyDelete
  7. wah bguslh dh penghadang... bahaya.
    . ada yg jatuh katil koma tau...

    ReplyDelete
  8. ksian qisya... anak eija pun sama.. sudahnya tdo atas tilam je.. katil buka.. itu pun kdg2 jatuh tilam juga... hahahah

    ReplyDelete
  9. amboii berpusing pusing mek tido. ahhaha

    ReplyDelete
  10. yang kite sajes kat fb tu rege dia RM100 klu tak silap..

    ReplyDelete
  11. Kena pandai survey beb. Ada yg murah & ada yg mahal. Cer search IG @nurhidayah_ishak @littlekantan. RM129 include postage.

    ReplyDelete
  12. lasak tido mcm dak ara..
    kami buh bantal or toto byk2 je bwk katil..
    or kepong kiri kanan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...