Wednesday, February 11, 2015

:: Pernah x & Seprise ::

Pernah x korang,
Bile dh cuci dapur bersih2, and tempered glass dapur dh berkilat2, korang rase mcm sayang nak bg kotor balik???..bile nak masak tuh mcm "alaaaaa, nnt kotor balik dapur"..pernah x pernah x??..ke kite je yg gitu..ke itu adalah symptom malas masak atau symptom malas nak cuci dapur balik..hahahaha..

Semalam husband kite balik keje bawak perkhabaran baik & husband kite wat seprise..

1. Husband kite kate die akan dpt bonus..weeehuuuuu!!!..okayh skang nie kite tgh bizi..bizi sgt3 nie..bizi nak wat wishlist..wakakakakkkaaka..

2. Tetibe husband kite bg duit utk beli bread maker..yeayyyyyyy!!!!..okayh skang nie pun kite tgh bizi jugak..bizi nak click lelaju website lazada n nak purchase bread maker..woot woott!!..tq husband..ai heart u very the stronf and stronger every day every inch every cm every meter..xoxo..;))))

3. Husband kite kate kalau kite setuju dgn syarat die (syarat sama dgn syarat bread maker), die ade seprise..bile tanye xnk ckp..bile paksa2, serprisenye adalah, kalau kite setuju, bulan 3 husband kite nak bawak gie johor utk shopping raya..katenye xkisah la JPO ker, masuk Singapore ker..tp kenapa kene setuju ngan syarat pulop..kalau x setuju xleh ker?..tp rasenye kalau xbg jawapan setuju ke idok pun, mcm akan gie jer..hahahahahahaha..mcm akan sama kisah dgn kisah bread maker jer..kihkihkih..

8 comments:

  1. yuhuuu,,syoknyer..
    tawaran jgn ditolak..
    shopin kat JPO tu best nyer..klo leh msk singapore, lg syokk habis

    ReplyDelete
  2. Kalau macam ini gaya tak payah syaratlah Daddy Qisya.
    Tak jawab setuju dgn syarat pun dah boleh dpt bread-maker
    Samalah dgn yg nak shopping ni..

    ReplyDelete
  3. apa yang seprise tu yee....mok mok..soya jgn lupa..nak serprise jugok yee

    ReplyDelete
  4. pehhhhh senang hati betul akak kita ni. dapat beli bread maker dapat gi shopping.

    ReplyDelete
  5. untung ler camtuh..syarat tu saje jer sya nak test binik dier camaner..sanggup ke idok?hahaa

    ReplyDelete
  6. Salam Falsya... bestnye husband dpt bonus.. Alhamdulillah... dpt la wat wish list ek Falsya..mcm2 tu leh dpt, heee~ Mane si Mek, jgn lupe beli baju raya anak tu, heee~ bread maker? bukan toster erk, heee~ Me nak wishlist gak kat husband la.. wafer maker, heeee~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...