Wednesday, February 18, 2015

:: Sesuatu Yang Pelik Bila Dilakukan ::

By the time u'olls baca entry nie kite dh selamat membalikkan diri dari opis..huahuahuahua..ye laaa, aiii half day ini hari..u'olls keje leklok hokeyh..kihkihkih..

Ape je yg pelik sgt tuh..hahahaha..arinie kite gie opis kecoh memasing..tetibe lak muke "berconteng2" arinie..selalu muke gie opis mmg tanpa secalit makeup..sekali bile duk tgk muke kite "berconteng", dan2 semua org kat opis nie pelik..padahal takat pakai compact power, eyeliner, blusher ngan lukis kening skit..dahh, itu jer..xde la beria mana pun..kihkihkih..

Kite malas la nak makeup gie opis..bukan ade laki gua pun kat situ..buat rugi makeup je..mmg gie opis kite nie sememeh la senang cite..cer kalau kuau ngan somi aiii tuh..voggi the vas u'olls..wakakakakaka..xde la mcm pokok krismas tp semenggah la skit dari gie opis..huahuahuahua..
belanja skit...kihkihkih..

*byk bende nak kene settle hari nie dah alang2 dpt half day kan*

6 comments:

  1. best la halfday....ni pn menunggu detik jam 5..hehe

    ReplyDelete
  2. Untung dapat halfday..kerja sampai ke senja harini.

    ReplyDelete
  3. okay lah tu sekali sekala menconteng muka... baru orang pandang sikit... tapi puji banyak kalau bersolek hanya untuk suami...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...