Tuesday, February 17, 2015

:: Oiii Gemok!!! ::

Last week kite ade screen shot kat fb satu isu nie..pastu kite send kat somi kite tuh..
pasal isu nie ha..kalau cite nie betul mmg sgt kohaja la laki nie..geram betul kite..ko pun punca jugak bini ko gemok!

Pastu kite lak emo2..nak tau x pastu somi kite tuh reply ape?..suweet sgt xtipu..
suweet x suweet x???..suweet kan..gggrrrrrrr!!!!..

In fact until now somi kite tuh kan tetibe je duk ckp, "oii gemok!" kat kite..pastu gelak2 jahat..hahahaha..sakit betul hati..gggrrrrrr!!!!

binik, "u tau x bile u ckp oii gemok tuh sgt irritate n sgt annoying???"
lakik, "hahahaha, oiii gemok!..hahahahahahahha"

Ggggggrrrrrr!!!..

lakik, "xleh blah laki tuh..i duk bayang laki yg panggil "oiii gemuk" kat bini die jenis badan gemok jugak pastu panggil siap dgn expression muke..hahahaha"

*sabo je le saya nie ade somi bengong*

9 comments:

  1. geram jek kan.. ada gak spesis suami camni.. org tu gemok pun sbb dia jugak...eyyyy, x pandai jaga hati dan perasaan org langsung. patutnya amik je gmbo dia biar viral..sakit hati tgk org camtu.. sgt tak baik!

    ReplyDelete
  2. Hanya org yg tak ada hati perut dan perasaan boleh terluah perkataan begitu pada bini dia
    Kalau bergurau macam daddy Qisya tu lain bunyinya sebab dgn ketawa:) totaly tak sama
    Kesian perempuan itu dpt suami begitu.

    ReplyDelete
  3. Saya nakgi Port Dickson, nak cari lelaki yg panggil bini dia gemok tu...nak tgk dia fit ada six pack bagai ke, atau boroi macam mengandung 6 bulan

    ReplyDelete
  4. Assalam sya,
    ooohoiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    berasap hokeyh
    iols ni pantang betui kalo bab2 fizikal ni
    rupa ka, badan ka
    jangan dok maen2 sesuka ati ngater n komplen
    kang kaki naek muka kan3

    ReplyDelete
  5. ada gak laki camni..elok humban jer..geram lak rasa..

    ReplyDelete
  6. ada bc gk cite tu kt fb...sbr je la kn

    ReplyDelete
  7. hahaha..ganas btl gurauan u lakik binik.. kejam kan org tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...