Friday, August 28, 2015

:: "Dah Tuh Aku Lapau Jer" ::

Wakakakaka..adehhh, itu lah bahana berwassup ngan kawan2 sambil2 tuh berwassup ngan somi sendri..smp sentap2 somi aiiiii tuh...haks..
Boleh x, kite xtau la ape yg kite pikir...tah macam mana tertaip "aku" tuh pun xtau..wakakakaka..sebab bile kite taip, notification wassup dr bff kite yg masuk, akan kuau kat belah atas..so smbl2 taip kat somi kite, kite baca wassup notification wassup yg masuk tuh..tuh yg tertaip "aku" tuh...ahahahahahaa..

Mcm bengong jer..so kesimpulannye kat sini berhati2 je kawan2 bile berwassup..hahaha..

Nak tau x ape jadik semalam..Ahmad Maslan mesti bangga ngan kite..mesti die berkata2 dlm hati, akhirnya ade jugak geng yg sebangang aku..ehh, ahahahha..

Semalam kite smp2 je depan umah, nak bukak gate nmpk la kertas2 iklan yg org duk selit kat celah2 gate..kite pun amek la kertas tuh, ronyok2kan, pastu bukak gate..dh settled bukak gate, kite buang la kertas tuh dlm tong sampah..

Kete kite parked kat luau gate lagi sebab nnt bile dh settled semua, dh masukkan qisya baru nak ingat nak parked kete dalam umah..bile dh buang sampah, kite nak amek qisya dlm kete..sekali bile nak lock kete, kunci kete xde..ehhh, mana pulak kunci kete kite..carik2 xde..dlm kete xde, atas kete xde..atas meja santai2 kat luau umah pun xde..dlm umah pun xde..ehhh, mano poie..musykil sungguh..

Sekali kite terpandang kertas iklan yg kite dh ronyok2 kat genggaman tangan kite..ehhh, nape kertas nie ade kat tgn aku..abis tuh yg aku buang td tuh hape..bukak2 tutup tong sampah, dibalik kegelapan tuh kite tgk ade merah2..mcm kunci kete aku..shuttttt!!!!...aku duk buang kunci kete dlm tong sampah ke instead of kertas tadik ker..bangangnye lahai..

Eeiiiii dh la ade air busuk..eeeiiiii, mencik tauuuu..nak xnk terpaksa la amek kunci kete tuh...gross!!!!!!..

Eiiii, what was i thinking...haihhh...xtau kenapa..otak kiri dan kanan xberfungsi time tuh...that's why i said, ahmad maslan would be sooo proud of me coz last night, i'm not using both of my brain..mcm yg die selalu buat la..wakakakakakka...ehhh, larik dulu laaaaaaaaaaa..hahahaha..

7 comments:

  1. hahahaha.. klon ahmad maslan ni..lariiiiii

    ReplyDelete
  2. Hahaaha.. Zaza pernah jadi macam ni..

    ReplyDelete
  3. Hehe.. Kadang2 dah melampau poneknya, jadi la gittew. Nasib baik cari cepat2 kan. :)

    BTW, jemput singgah blog saya ANAKSIHAT

    ReplyDelete
  4. haha ahmad maslan lagi bangang kot

    ReplyDelete
  5. Kehkehkeh.. memang debaiklah..
    Akak biasa terbuat dekat kengkawan panggil ayang atau syg.. hahaha..
    Tapi takdelah sampai terbuang kunci kereta..

    ReplyDelete
  6. Assalam sya,
    iols pun pernah tersilap
    nak wasap hubby
    pi post dalam group blogger
    punggaaaaaahhhh he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...