Friday, August 7, 2015

:: Ketagihan ::

Skang nie asal nak minum, kene minum yg masam2..skang nie kite ade satu ketagihan air..
ice shaken lemon tea..

nasib baik starbucks dekat ngan umah..
nasib baik jugak dekat ngan opis..
senang nak gie beli..
xtau asal skang nie mmg ketagihan air nie..
xnk air lain..nk air nie je..
xnk tmpt lain..nak kat tmpt nie je..
no more green tea frap..no more chocolate frap..
  
Yang xmenahan size nak venti je..dulu sokmo order size grande jer..skang nie order venti sebab venti size paling besau skali..byk skit airnye boleh nyedut..kopak la duit kalau setiap hari 15hengget semata2 1 air..huwaaaaa..xpe, daddy ade..mesti daddy bg duit..utk anak daddy...eh, wakakakakakakaka..

9 comments:

  1. Tak pernah try ni lagi. Selalu beli frap caramel ☺

    ReplyDelete
  2. Takpe..demi bb dlm perut kan..
    Starbuck pun starbuck la..hahahhaa

    ReplyDelete
  3. Janji bb happy kan hehehe

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

    ReplyDelete
  4. ice lemon tea mgm haku buat sendiri je
    ahaha
    tpi klu kopi mmg aku sanggup la bayo lebih klu kena jenis biji kopinya
    gloria still fave aku

    ReplyDelete
  5. tak pernah minum..serius..amboi 15 hengget untuk air je..kalau saya walau rasa mengidam pun terus takde rasa mengidam gini

    ReplyDelete
  6. ewahhhhhhh.....selera nak yang mahal2 jerk....amboiiiii

    ReplyDelete
  7. tak pernah mnm pon air ni di situ
    asalkan dpt happy kan perut, apa salahnya, kan !
    take care

    ReplyDelete
  8. hehehe.. teringat masa dak Nuha.. nak yang memahal je.. sib baik sekarang dia tak demand.. kalau tak.. matilanak.. kihkihkih..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...