Monday, August 24, 2015

:: Huntung Betul ::

Huntung sgt jadik mak yong nie kan..kihkihkih..sebut je ape nak, kompom dpt..haks..
cempedak tuh nana mia bg..sape suruh upload gambau cempedak kat fb..ahahaaha..kebetulan pulak tengahari tuh die nak dtg umah sebab nak amek kemere ngan baju swimming..org nk gie bercuti u'ollss..hehe..saje je ckp boleh ke bwk sebijik dua cempedak..alih2 amek ko, satu bekas haaa die bg..padahal yg makannye sorang jer pun..hehe..

Red velvet cupcake tuh kak long kite buat..sebab nana mia jugak la nie citenye..hahahaha...die duk upload kat IG siap tagged lagi kan..terus wassup kak long kate nak rvc..kak long nie die xleh dgr org ngidam2 nie..mesti mcm mana pun akan buat jugek..so dpt la 5 ketul rvc..seriously la..bukan nak up kakak sendri..tp antara byk2 rvc yg penah kite rase, kak long punye la yg the best..kene lak kite nie bab2 cake mmg tersangatlah fussy-nye..jgn la tetibe nak surprise kan kite beli kek sebarangan..xkene ngan tekak mmg takat tiup lilin yolah..hehehe..

9 comments:

  1. Salam Sayang...
    Nieyl singgah pagi sini...
    wah²..untung nyer...

    ReplyDelete
  2. dapnya rvc tu, nymu nyum....teringat rvc yg awin order ngn kakak falsya ritu ;)

    ReplyDelete
  3. Memang huntong... :)
    Rezeki Mak Yong :)
    Eh! Falsya preggy ye? Tahniah ye..
    Sori baru tau :)

    ReplyDelete
  4. Sebenarnya bukang untung kerana mak yong tapi...
    sebab ramai yg sayang..:)

    ReplyDelete
  5. Untung tu falsya..
    Bila pregnent apa yg di kehendaki senang dapat..
    Bila macam ni.. akak teringat.. seorang kawan akak ni.. selalu guna kekawan yg pregnent utk dia pun dapat merasa sama .. kekadang buat lawak ajer.. tapi dapat juga hehhe

    ReplyDelete
  6. wah wah..memang untung preggy mommy ^_^*

    ReplyDelete
  7. Sedapnya cempedak goreng.. Dpt mls lastday sbom due.. Hihii bkn selalu jd mak yong :) so request ja nak mkn apa ye kn

    ReplyDelete
  8. huwaaaa sedapnyaaaa red velvet! teringin la pulokkkk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...