Wednesday, August 19, 2015

:: Feeling Nervous ::

Sape yg follow kite kat fb tau la kut pasal ape status nie..ingat mcm nak hint2..sekali mcm semua boleh teka pulak kan..ahahahhaa..good!..

1st doc kite gie, kite bg last date period 25.5..and first doc estimated EDD kite 3 March 16..semalam kite gie amek MC kat different klinik..doc tuh estimated EDD kite 2 March 16..and date last period, kite bg adalah date sama dgn yg klinik 1st..

Then tengahari semlm kite gie bukak buku pink kat kkia..yg isi buku kite, check yg normal procedure adalah budak praktikal dari pusrawi college kut kalau xsilap..die estimated EDD kite 28 Feb 16..and ya, kite bg date last period kite sama dgn yg kite bg dekat 1st and 2nd klinik tuh..which 25.5..pastu kite mcm ehh, kenapa asyik lari2 je date nie..mana satu yg betul..kekeliruan di situ..

Then tgh baring2, kite terpikir..kalau semua duk asyik bertukau2, jgn nnt EDD 29 Feb 16 udah..menggelupur kite tgk kelender next year kat enpon..alamakkkkkk!..tahun dpn tahun lompat la..ade pulak 29 Feb..adehhhh..

Kite xkisah..ehhh, kisah skit la..hiks..mmg rare mmg special date tuh tp sian nnt boleh celebrate 4thn sekali jer..hurmmmm..harap2 xmasin mulut mommy nie..amin..insyaAllah..

Xpe la nnt gie check up kat Al-islam, tgk pulak doc nak ckp bile..hehehe..

10 comments:

  1. At last dh announce kan??? Yeayyyy qisha nak jadi kak long ...leh gang ngan mama long la sbb jadi anak sulung

    ReplyDelete
  2. Kalau delivered on 29-02 celebrate kena malam 28-02 Falsya
    Tapi macam special sebenarnya tau:)

    ReplyDelete
  3. betul lah tekaan akak ye...mek nak dpt adik tahun depan... yeyyy... tahniah Sya....:)

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah2... hihihi.. tp ros suka tarikh tu 29.2... mcm unik tau... bleh je nk sambut tetiaptahun kan..hihi

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum! Haha. Kalau 29.2 makanya sambut bday 4 tahun sekali la~ Take care ye!

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Tahniahh kak :D Ececce, baru nak ucap kan padahal macam dah dapat agak baca hint2 hari tu :P

    ReplyDelete
  7. ahaaa..kecian baby nanti sambut birthday 4 tahun sekali jerk kann..hehehe

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    haaaaaaaaa
    iols tengok status itu tapi iols blur he3

    ReplyDelete
  9. Hehe.
    utk anak ketiga sy,date period yg terakhir tu 25.05.2014.

    So due date 01.03.2015.

    Jeng jeng jeng..baby lahir 28.02.2015.
    nasib baik 2015 ni takde 29.02.haha :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...