Friday, August 14, 2015

:: Kite Bengang Nie! ::

Kite dpt message nie itu hari..
Bile baca tuh mcm, aik, kenapa kene bayau..itu hari kate FOC..

Kite antau repair jam kite kat Fossil KLCC 20 June 15..ingat dh siap dh ke ape..sebab time tuh die estimated dlm 2 bulan..tup tup tap dpt message nie..hangin la gua!..dh la kemain lama nau nunggu..ingatkan inform sebab dh siap..rupenye ko bg quotation kat aku..grrrrr!!..

Jam kite punye skru between jam ngan bracelet tuh patah..

Apo laie terus la wassup somi ai tuh..die kate reply "YES" je la..kite mcm, "mahalnye nak kene repair..198hengget kut"..somi kite biasa lah..katenye, "nak wat mcm mana..kang kalau xbayau, cemmana nak repair..itu je caranye"..hurmmmmm..baiklah..tuh yg lepas tuh kite terus send yes tuh..sebab kite tau nnt somi kite yg bayau..wakakakakakakaka..kate numpang somi kan..nie bebetul tumpang la nie..puiiii..

Ikutkan kite mmg kite xnk bayau..gile dekat 200hengget nak repair..padahal ade staff kat branch fossil mana tah kite gie, die siap ckp "kalau saya ade skru extra boleh pasang free je nie..tp xde"..mmg before tuh die duk mencarik skru tuh xjumpa..ade gak ler kite tanye kalau anto hq repair berapa.."free je kak"..freeeeeeeeeeee jeee kakkkkkkk!!!!...

Tapi tuh la nak wat cemmana..bayau je le 198hengget tuh..kalau x mmg smp sudah la xleh nak pakai jam tuh..so kene tunggu lagi 4 bulan..ujung tahun ler baru dpt jam tuh balik..tp lagi awal lg bagus..haihhhh...kalau tau la susah gini, time beli jam nie, kite amek yg tali leather je..senang..xyah nak berpesyen-pesyen sgt..bracelet la ape la..
kite jumpa bulan 12 la ye..hurmmmmmm..

7 comments:

  1. huhu.. kurang rm2 je tu 200..
    xpelah..nk wak camner kan..x byr kan, xleh pakai lak jam tu

    ReplyDelete
  2. Mahal betul! Tapi en hubby Falsya tu jenis lembut hati tak kisah bayar ajelah..
    Kalau tak repair memang sayang pulak kan.

    ReplyDelete
  3. eemm.. simpan buat kenangan, beli lain.. ;)

    ReplyDelete
  4. woww, mahalnya repair.. tapi tkpe, en suamikan ado... kan2? hehe

    ReplyDelete
  5. Mahal nya. Lambat plak tu nak dapat.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...