Wednesday, August 26, 2015

:: My Other Half Is Back ::

Yeayyy!!!..my other half is back!!!..hehehehe..getisnye lahai..bighoh ngat aok nie ngape sya...wakakakakaka..ehhh happy la somi dh balik..kite bukan ape, ngan keadaan kite skang nie, mmg sgt memerlukan somi..always need him to be right by my side..xde die, susah kite..

Somi kite outstation for the past 3 days..semalam tengah malam kite 2 beranak gie fetched somi kite kat kl sentral..nak amek smp ke airport mcm kejauhan la plok kan..so kl sentral je lah..qisya bile nmpk kelibat daddy die kemain lagik suke..bile daddy tegur kemain lagik mcm malu2..sgt gegurl tau..hahahaha..
time nie ahad lepas kat kl sentral..sian qisya..menangis die bile daddy gie..tppppppp tpppp bile bg henpon je terus wat xtau je ngan daddy..wakakakakaka...daddy duk lambai pun wat xtau jer..kihkihkih..

Kite respect isteri2 yg berPJJ ngan suami..nak2 pulak kalau ade anak2 kecik..mcm mana nak handle sensorang without husband..kite baru beberapa hari pun dh terasa sgt..nak2 pulak dlm keadaan gini..adehhh..

6 comments:

  1. Begitulah indahnya Allah dptkan jodoh seseorang
    Yg manja dapat yg begini
    Yg gigih dpt yg begitu
    Semua mampu bahagia kan...

    ReplyDelete
  2. ank perempuan rapat nga dady.
    anak laki aku pun rapat nga ayah..nangis pnggil ayah. ah, jeles aku.

    ReplyDelete
  3. salam, dah lama tak menyinggah kat sini..dah besar dah anak perempuan fasya..

    ReplyDelete
  4. Keluar dah loghat pahang tu. hahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe.. akak dah pernah lalui sebelum ni.. dari A sampai Z akak uruskan anak2 sebab hb keje luar.. Dalam seminggu sekali je anak2 dapat jumpa..

    ReplyDelete
  6. Assalam sya,
    kaaaaaaaannnn
    iols memang pangkak awal2 PJJ
    tak tahan uols he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...