Wednesday, August 19, 2015

:: Skang 1 Coming Soon 2..InsyaAllah ::

Rasenye mcm ramai jer yg dh boleh agak dh kan...hehehe..
Alhamdulillah syukur ya Allah..

Semalam alang2 xsihat, alang2 mc, gie kkia wat buku pink..kalau x, bile lagik nak buatnye..lg lambat kang, mau kene marah ngan nurse..masih lg plan nak bersalin kat AL-Islam Hospital..tah la kite mcm selesa la kat situ sebenarnye..tuh yg kite nak bersalin kat situ jugak..tp tuh la, somi kite ttp jugak suruh bukak buku pink nie..in case ape2 nak kene refer ke gomen nnt.. 

Kite kan sebenarnye x expect tau akan pregnant dlm masa terdekat nie..sebab sebelum2 nie, kite mmg duk mencuba la sebenarnye..tp xde rezeki..hiks..

So bile mcm dh agak frust kat situ, kite nekad nak kurus..ececeh..mmg kite diet drastic la sebenarnye..n ade la something yg kite amek utk menolong mengurangkan lemak2 tepu dlm badan nie..less than a month kite turun almost 10kilos..

After turun almost 10kilos tuh la kite pregnant..alhamdulillah...mmg without expectation la sebenarnye..doakan2 utk kite n baby ye..

So itu je lah..ngeeeee..

18 comments:

  1. mek tembun nak dapat adik....sonoknya...semoga slmt smpi melahirkan ye....

    ReplyDelete
  2. hai adik baby..dah bape bulan sya?

    ReplyDelete
  3. Tahniah sya... syukur alhamdulillah rezeki awal kan.
    Nak tanya before this ada amik apa2 family plan tak?

    ReplyDelete
  4. tahniah once again falsya...
    btw...kongsila produk apa yg sis makan tu???

    ReplyDelete
  5. Singgah sini...
    Seperti yang dijangka....
    happy for u akk...muaahhh...
    take care tau...

    ReplyDelete
  6. nak tau ape yg something to bole?hikssss

    ReplyDelete
  7. Itulah dikatakan rezeki Allah beri melimpah-ruah
    Berkat turun 10kg agaknya tu yg mudah aje sperm menuju sasaran tanpa halangan lemak:)
    Alhamdulillah... jaga kesihatan tu Falsya.

    ReplyDelete
  8. apa yg something tu?? hebat la blh turun 10kg sebulan..share plssss

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya kan, kalau awak mmg plan nak bersalin di hospital swasta, tak perlu pun buat buku pink tu..tak wajib pun...Asalkan ada rekod antenatal setiap bulan kat private clinic/ hospital, dan in case nak beranak juga kat kerajaan, bawa aja rekod antenatal tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa ye ker doc?..somi saya die risau kalau nnt ade ape2 complication then kene transfer hosp. gomen.die risau hosp gomen xnk layan sebab xde record ngan dieorg..

      Delete
  10. wahhhh tahniahhh kak..
    hye kaklong Mek...hehehhe..

    ReplyDelete
  11. He hehehhee..I know lama dh kan...mmg giler la sumthing tu siap leh buat senang preggy kan...

    ReplyDelete
  12. Eh ros pun lpas trun berat 10kg pregnt yg ke3 ni..kikiki

    ReplyDelete
  13. tahniahhhh fasya.. maknanya tak salah lah mata ni baca entry ritu kan... muahahahaha .. jaga diri .. jaga kesihatan yer ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...