Monday, August 10, 2015

:: Whatever! ::

whatever la mommy!!..

hahaha..mmg muke whatever sgttt tau mek tuh..

haihhh..ape punye kelam kabut arinie..handbag tertinggal kat umah..dtg opis sehelai sepinggang..nasib baik henpon bawak..nasib baik jugak td time nak antau qsiya pinjam seploh ringgit kat mak sebab duit xwithdraw lg..huwaaaaaaaaa..

anak baru sorang..2 pun xmasuk lagi..kalau anak dh 2 nnt, ape pulak la yg tertinggal..hurmmmmm..

14 comments:

  1. Amboii mek. Kalau nak cepat memang ada je barang tertinggal kan. Nani sokmo lah gitu. heheh :D

    ReplyDelete
  2. Tak apa tertinggal handbang jgn tertinggal 'handbag' yg special ini
    Mahu dia menjerit:)

    ReplyDelete
  3. whateva..
    feroever..eva eva eva mendez
    ahahaha

    ReplyDelete
  4. qisya cute!!! wat la memek muka apa pun, aunty nad sukaaaaa!

    ReplyDelete
  5. Memang muka gaya wateber sangat! hahaha

    ReplyDelete
  6. theheheh...mak ooo mak...pelupa dah eh!

    ReplyDelete
  7. Salam...
    Singgah pagi di sini..
    kembali BW..=)
    hahaha..whatever la sgt muka tuh mek...=)
    still cute..adoi..awat kak..lambat kah apa?

    ReplyDelete
  8. abis lesen, ic pun tak bawak ke?

    ReplyDelete
  9. buat la macam mana pun kamu mmg cute qiasya oii...ni muka mintak lempang gak ni

    ReplyDelete
  10. amboi sangat, kan ! mek..
    la acaner leh lupa tu hihihi

    ReplyDelete
  11. beg tinggal ok lagi.. jangan hp.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. Assalam sya,
    haaaaaa
    reaksi ni paling WIN he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...