Wednesday, August 12, 2015

:: "Ish, Pelik2" ::

Kihkihkih..kesian somi kite..huahuahua..

Otw nak ke opis td kite tetibe terbayang lemang periuk kera..u'olls penah dgr x?..kite tau pun sebab tgk cite upin ipin..kantoi..sapo yg layan upin ipin sebenarnye nie..mak ke anak..wakakakakkaka..

Tinginnye nak makan..dpt rase satu pun jadik la..janji lalu tekak..

So kite pun wassup la somi kite..
Ye..panggilan manja kami laki bini..domok..kadang smp kene marah ngan mak kite sebab panggil somi kite domok..wakakakaka..

Rasenye kat kampung2 ade la kut lemang periuk kera nie..

Kt kl mana nk carik nyeah..ade sape2 tau?..tinginnyeeeee..

10 comments:

  1. aritu pn ada tgk member fb post lemang ni..tk pernh tgk tp pernh dgr gk la

    ReplyDelete
  2. Kalau dah mengidam memang bukan nak banyak Falsya
    Cuba minta hubby falsya pergi nursery yg jual pokok orkid atau pokok utk tanam lanskap tepi jalan dia ada pokok periuk kera ni. Minta beli periuk keranya. Dah tu minta mak buatkan.

    ReplyDelete
  3. matilanak...alahai..mengidam sungguh ye falsya oi..

    ReplyDelete
  4. uik...teruk benau ngidam kamu Falsya...ini x dapek den nak tolong de...

    ReplyDelete
  5. Adehhh, mana nak cari tengah tengah bandar ni kak

    ReplyDelete
  6. mmmmm, telan air liur jap..
    cer try apa yg kakakk cadangkan tu..cubalah

    ReplyDelete
  7. Alamak.. kesiannya dekat Sya..
    Dah dapat ke..?
    Balik raya ri tu akak lupa nak amik kelongsongnya.. kalau tak.. boleh pass by dekat Sya..
    Akak panggil 'pulut periuk kera'..
    Tiap kali raya mesti ni antara juadah utama cuma this year takde sebab akak tak buat open house.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. Pernah dengar tapi tak pernah makan lagi.

    ReplyDelete
  9. Salam Falsya.
    Akak ada tinggal msg kat fb msg, akak takut awak tak dpt.

    Dah dpt ke lemang poyok kera ni? Baru td akak scroll fb tgk kawan ada update status yg ada org jual lemang ni. ni nombornya 0172827006 - Yong Sara.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...