Tuesday, August 25, 2015

:: Lolipop Punye Cerita ::

Ade one night tuh, xingat la plok bilenye..owh haaaa, ahad lepas punye cite..baru tingat..daddy belikan qisya lolipop..kalau boleh kite mmg xnk bg makan mende2 manis nie..tp beria jugak si mek tuh nak..xpe la, bg je ler..lgpun kite bukan selalu pun bg die makan mende gitu..

Bile dh bg lolipop tuh, kite ckp la, "sayang, mommy want some"..normally die akan hulur kat kite tau bile kite mintak ape yg die makan..saje je la nak mintak sebenarnye..tp mlm tuh, boleh x qisya jadik kedekut gile..ahahahaha..ya Allah geram betul kite tau..

Dari elok2 die melepet ngan kite, smbl makan lolipop, boleh x die gie larik jejauh semata2 sebab kite asyik mintak2 kat die n xnk bg kite..daddy die saje2 mintak pun die xbg..adeh..xpenah2 tau gitu..tergelak2 kite ngan pangai qisya..
nmpk x die boleh baring kat situ..xpenah2 wat pangai gitu tau..bile kite panggil die wat xtau je..bile dh byk kali kite panggil, die bgn pastu mcm nyorok2 muke..

Kite panggil die duk ngan kite..elok je qisya kat sebelah kite, kite ckp lg, "mommy nak..mommy want some"..geleng2 kepala xnk bg..kite pegang tgn kanan die nak amek lolipop tuh, pastu die alihkan lolipop tuh kat tgn sebelah kiri..bile kite pegang tgn kiri, die alih balik kat tgn kanan..hahahahahaha..

Last2 die larik balik kat tmpt pembaringan die tuh...wakakakakaka..adehhhh, qisya qisya..first time tau die wat pangai gitu..skang nie kiut la wat kedekut gitu...dh besau nnt, mommy seligi dahi tuh nnt...hahahaha.. 

9 comments:

  1. Salam singgah dr nieyl =)
    Hai kak long to be....
    aunt nak sikit....

    ReplyDelete
  2. haha...qisya dah tunjuk perangai kakak sangat dah tu....
    perangai anak2 kecik ni bole berubah sepontan jer kan....

    ReplyDelete
  3. nie leh geng ngan kakak Iris..kedekut. selalu Ayu tegur...tak baik. Abang Ian...tak. kalau minta, semua pun dia nak kasi.. he he he..mcm2 kan ragam anak2 ni..

    ReplyDelete
  4. Hahaha. Kemain dia tak nak kongsi dengan orang

    ReplyDelete
  5. comelnye.. kemain siap berbaring...

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  6. Qisya ni ok sangat walau mummy pregnant dia tak banyak ragam
    Alhamdulillah kan... senang sikit
    Nikmat betul tu dgn lollipop dia:)

    ReplyDelete
  7. Assalam sya,
    haamboooiiiihhh mek
    kaki ke atas gitew he3
    eat like a pro he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...