Friday, August 14, 2015

:: Sape Mak2 Kat Sini..Meh Click Jap..Cer Tgk Penah Jadik Cenggini x? ::

Nana mia duk tagged kami gambau nie dekat FB..
Bile kite tgk je kan..homakaiiiiii...so true!!!!..

Kite rase mesti majority mak2 penah mengalami situation nie kan..salah sorang mak2 tuh kite ler..hiks..kite kalau berdua ngan qisya, kalau gie toilet, xpenah kunci pintu toilet or tutup pintu toilet..nnt kang x memasal dgr jeritan yg menggangu batinku kat luau pintu..hahahaha..nak wat "keje" kat dlm pun tala sinang woooo..

So sudahnye xyah kunci xyah tutup pintu..few seconds mcm tuh nnt dgr la bunyik tapak kaki duk berlari gie kat toilet dapur..baru perasan mommy xde lettew..so my bayang2 tau mek nie..tau je nnt muncul je muke si mek tuh kat pintu..lepas tuh mmg setia la menunggu smp mommy settled urusan dlm toilet..wakakakaa..die duk main tutup bukak pintu la..kite duk nyanyi2, die duk nari la..mesti pelik jiran belakang umah..ape saje la dua beranak tuh buat dlm toilet..kihkihkih..

Sape penah mengalamiii?..

10 comments:

  1. kat umah tak terjadi la sya..
    kat soping mall penah kalu laki tak ngikut memang terpaksa heret anak masuk sekali..takkan nak tinggal plak..bahaya..
    tapi sesiap warning soh dorang pandang pintu jangan toleh..hahahaa

    ReplyDelete
  2. Hehehe...#mak3anak ni dah biasa macam ni. Redho jer lah.

    ReplyDelete
  3. akak dah 3 anak Sya... memang dah lali mcm ni...hahaa.... nak x nak kena gak bawa masuk sekali... klu x abis suara anak2 kat luar toilet dok jerit mamaaaa2....:)

    ReplyDelete
  4. erkkk..biasa sangat kalau asben takde

    ReplyDelete
  5. biasa sangat2...huhu dah kalis dah. Kadang siap ajak masuk terus sbb confirm nangis kalu cari ibu xde..

    ReplyDelete
  6. Hahhaha lawak plak bca entry nie . pyka akan lalui jgk la tak lama nnt . hehe :D

    ReplyDelete
  7. Penah sesangat... redha je la... tp klu auni yg 5thn tu ros matah jgak... hahaha

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    he3
    iols boboboy tak sempat masuk iols dah erit
    'aaabaaaangggg jangan kaco, ibu nak berak' :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...