Thursday, August 13, 2015

:: Pantang Nampak Betul ::

Qisya kan mmg feveret die la durian..mmg pantang nmpk durian..die yg kedepan dulu..agaknye time pregnant kan die kite selalu tingin nak makan durian kut..kihkihkih..even skang nie pun kite duk balun jugak durian tp masih lagik beragak la kan..xde la smp sebijik dua durian kite duk balun..takat 6-7 ulas jer..hiks..

Pastu sendri cuak sebab tetibe rase bdn mcm panas..esoknye gie jumpa doctor..tergelak2 doctor bile kite ckp kite risau ape2 jadik sebab kite rase kite OD (overdose) makan durian..hahahahaha..mcm bengong kan..somi kite dh bebel2 dh..sebab sebelum tuh die dh pesan dh jgn makan bebyk..tp tah la mcm dirasuk antu durian pulop..nak2 plok mmg spec durian kite..lemak2 manis gituwwww..tuh yg lg wat xingat dunia..hahahahaha..alhamdulillah semua okayh...lega rase hati..balik dari klinik boleh tido dgn lena..ngeeeee..
 time nie mek tgh bizi duk melayan ipad..tunjuk je durian ke die, terus campak ipad tepi berlarik gie kat dapur..hahaha..
kemain layan durian smpkan daddy nak makan pun die duk jeling daddy die..wakakakka..

qisya qisya,
yes mommy.
eating sugar?
no mommy.
telling lies?
no mommy.
open your mouth.
hahaha.

Adeh, lagu tuh duk terngiang kat kepala kite skang nie..hahahaha..sebab kite selalu duk nyanyi ke mek lagu nie..by right qisya tuh tukau johnny..mommy tuh tukau papa..tp sebab nyanyi ke anak sendri kan..pakai la nama anak..;p

12 comments:

  1. Assalam Mommy Qisya, oh makan durian yea! same la kakak twin pun suke durian... sdap kan... lagu johnny2 yes papa pun, kakak twin layan.. hahaha~

    ReplyDelete
  2. Kita yg dewasa ni pun kalau makan terlebih boleh panas badan tau
    Nasib baik ok..

    ReplyDelete
  3. wah..pandainya dia makan durian..best..! leh gengan la ngan kakak Iris. tapi.. Ayu memang tak berani kasi dia makan banyak sgt...takut panas kan.. he he.

    ReplyDelete
  4. mek bole geng ngan kakak Allyssa... hantu durian...hahaaa....takot larikkk...:)

    ReplyDelete
  5. chomeyy je baby mamam durian tuuu ;p

    ReplyDelete
  6. amboi kecik2 dh pandai mkn doyan ye...tak hangat ke dik..

    ReplyDelete
  7. sama mcm kak asya nih..
    hantu duyangg

    ReplyDelete
  8. hehehe.. dak Nuha pulak makan durian guna sudu.. tapi akak bukan peminat durian..

    ReplyDelete
  9. Assalam sya,
    wwoooowwww
    mek makan durisn :)
    ikut mommy dia la tu he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...