Thursday, February 14, 2013

:: 3Years ::

3 tahun yg lepas on today's date, kite ngan mok mok bergabung meletupssss ahhhhh..hahahahahaa...xleh blah laaa..wakkakakka..baru nak tangkap feeling sekali bile taip ayat bergabung tuh tetibe je tingat lagu adam ngan stacy..potong betul lah...hahahaha..3thn together tau bkn 3thn kawen...ngeeeeee..

14.02.2010, tarikh yg menyatukan 1org slim dan 1org xbrape nak slim..14.02.2013, tarikh yg menunjukkan 1org slim dan 1org xbrape nak slim dh bergabung menjadi 2 org domoksssss...hahahaha..still ingat lagi date 14.02.2010..dapat chocolate Godiva, gie watched movie kat Gardens, dinner @ Tatto..still terbayang lagi ke-nervous-an mok mok mlm tuh..menggigil suara..terputus2 ayat..hehehe..

Reaction mok mok yg sgt3 happy once kite abis sebut ayat "Yes"..melonjak happy mcm baru lps dpt straight  A's utk result SPM je..nasib baik dlm kete..kalau kat luar xtau ape jadi dh..hahaha..

"I akan cube sedaya upaya i utk tunaikan ape je kehendak u..itu janji i dekat u"..

Kalau pikir2 balik mmg semua yg kite nak, semua kite dpt..dr segi makanan, dr bende yg kecik smp la yg besar..dr yg murah smp la yg kite sendri pun xmampu nak beli..xkisah la bende tuh kuar dr mulut kite secara direct or indirect ker..tau2 dh ade cume cepat atau lmbt je..rase mcm takut plak nak ckp ape2..ehhhh, takut ke sya????..rase mcm x jer..wahahahahha..

"Happy Anniversary sayang..love u and i always do"..


35 comments:

  1. epi anny!! moga berkekalan hingga syurga..

    ReplyDelete
  2. Happy 3years sya! Same kita sambut 3years sudahhh ;)

    ReplyDelete
  3. istimewa tarikh ini untuk sya.. tahniah.. moga berkekalanlah hendaknya hubungan korang berdua...

    ReplyDelete
  4. paragraph terakhir bakal menaikkan amarah si mulut puaka weihhh hahahaha. panas panasss panassssss :DDDDDD

    ReplyDelete
  5. @::EIDA:: happy 3years anniversary utk eida jugak!!!!..;)

    ReplyDelete
  6. Hepi 3 yearS....memang meletups lah 2 org nie....

    ReplyDelete
  7. Happy 3rd Anniversary dear..
    Cepat masa berlalu, serasa baru Gegirl disatukan dengan MokMok ;)

    ReplyDelete
  8. wah wah romantisnya depa...happy anniversary

    ReplyDelete
  9. happy 3rd anniversary sya sayang..moga berkekalan till jannah

    ReplyDelete
  10. Wah!!2....Happy Anniversary...Semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa...

    ReplyDelete
  11. dah 3 tahun ye dear !
    semoga sentiasa happy dan ceria ..
    x lupeee semoga allah mendengar doamu dik ! ...
    dpt bb cepat2 tgk macam mana hasilnya bila 2 org domokss bergabung ! .... yehaaaaaaaaaaa ..;))

    ReplyDelete
  12. happy anniversarry!! semoga bahagia selamanya!!amin!

    ReplyDelete
  13. happy 4 u.. moga berkekalan hingga hujung nyawa... ekekekekk

    ReplyDelete
  14. @ieyda meletupssss tebabooomm..hahaha...tq ieyda..;)

    ReplyDelete
  15. @Myra Jay tq darling...kejap je rase kannnn..moga2 setiap tahun makin bertambah..amin3..;)

    ReplyDelete
  16. @ieda immi tq kakak ku sayang...hehehe..amin2 kak..doa2kan utk falsya okayh semoga rezeki tuh xlama lgi..amin3..;)

    ReplyDelete
  17. appy aniberseri yg ke3 buat falsya n mokmok...hehe... moga kekal bahagia ke hujung nyawa...:)

    ReplyDelete
  18. selamat ulangtahun perkahwinan..moga kekal ke hujung nyawa..

    ReplyDelete
  19. awww sweet sangat!! patut rakam tau perjanjian tu..tiap2 tahun kena tayang balik supaya x lupa kih3x

    "happy anniversary"

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...