Friday, February 22, 2013

:: Kembang Tekak!!! ::

Pagi2 mata kite spoiled tau..bkn spoiled sbb ape..spoiled sbb tgk bende2 yg boleh mengembangkan tekak dan boleh meloyakan sekali tekak nie..nak breakfast pun xsenang..dh la semlm time lunch terbaca n tertengok gambo psl mayat berulat..langsung2 xleh nak makan...sebab kite asyik duk teringat...mencik2..menyesal sgt bukak..skang nie pun duk tingat lagi..

Pagi2 nie masuk toilet tgk ade "sisa khazanah" kat dlm toilet bowl..mcm hape tah pangai..asal memerut je ade tinggal "sisa"..bkn sekali tau...baca betul2 ye u'ollssss...ASAL MEMERUT..boleh kate hari2 la kene tengok "sisa2" tuh bile masuk toilet..

Dh la belum start breakfast lagi time tuh..menyesal betul masuk toilet before makan..sudahnye mmg makan xabis pun sbb tekak nie terasa sgt2 loya...kan dh membazir dh kat situ..skang nie pun tgh loya..kembang tekak..kite mmg ade masalah ssh nak telan makanan kalau jadi gini..sbb kite asyik terbayang2..puas la cube duk xnk bg pikir n ingat...mmg xleh..mencik3..skang nie pun tgh loya2 lagi tekak nie..

Cukup kite xpaham ngan org2 mcm nie tau...mcm mana lah dieorg kat umah sendri kan..kite nie xde la pembersih sgttttt, tp xde la smp nak tinggalkan "sisa" mcm tuh..mmg langsung2 xde kesedaran sivik betul..wassup kat group BFF kite..masing2 semua ade cite psl bende sama..lagi teruk lagi dr kite punye situation..

Tolong la flush betul2..xlarat nak asyik tgk jeeeeeeeee..kesian akak cleaner..mmg la itu keje dieorg..tp xyah la bg dieorg cuci "sisa" ko tuh ari2..

16 comments:

  1. ishh...takmo baca ar sampai abis...kembang tekak tau...dok imagine kat sini lak...haihhh kamu ni sya...

    ReplyDelete
  2. Tk tnggung jawab org mcm tu.Bengang jer kan kalau kita nk guna toilet ada kapal selam dlm bowl.

    ReplyDelete
  3. Biasenya yg wat pangai ni ca ya nun alif
    Adakah betul?
    Kite penah terkena
    Yarkkkk! Nak muntah!
    Siap yg bersepah pun ada kottt
    Bluekkkk!

    ReplyDelete
  4. tau x baca pon x pe entry sya ni...elok lak sue ngah makan...adoi sengal itu org...buat sue kat sini pon sekali kembang

    ReplyDelete
  5. Nk muntah baca..erkkk..

    kt cni pun gitu kak oi.. kenkadang darah piyed pun hade.. vudu btl..

    ReplyDelete
  6. xsanggup nk baca sampai abis.... terus kembang tekak jgk....=(

    ReplyDelete
  7. samalah kat opis ni..tensen betoll..nak nak plak kalo time tu kite nak guna toilet sgt2..terus hilang mood...nk guna

    ReplyDelete
  8. samalah kat opis ni..tensen betoll..nak nak plak kalo time tu kite nak guna toilet sgt2..terus hilang mood...nk guna

    ReplyDelete
  9. tak patut.. tak patut.. apaker tak berkesedaran siviknyer orangtu...

    ReplyDelete
  10. budu punya org..ok now i pun dah tergeli tekak sama

    ReplyDelete
  11. ewwww...baca part memerut, tak tergamak nak baca habis....eiiii pengotor la empunya ehem tu....

    ReplyDelete
  12. adehhhh baca nie pun dah kembang tekak tau...

    belum lunch lagi nie ehehehee

    ReplyDelete
  13. kite pun pnh kena...huawaaaaa

    uuuwerkkkkkkkkk....sekbek dah mkn...hehe

    ReplyDelete
  14. bluekkkk tgk dh muntah tu bc xabes g hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...