Monday, February 4, 2013

:: Contact No Tailor Peplum ::

Disebabkan entry BAJU PEPLUM yg kite penah wat dulu kan, ramai yg duk tanye sape tailor la, kat mana butik la n contact no tailor tuh la..ida namanye ye u'ollsssss..ida jahit baju dr umah...so umah ida kat area Puncak Jalil sana..

Contact no plak bkn kite xnak bg tp kene mintak izin tuan badan dulu..sbb nnt kang takut tah sape2 plak yg kol...utk sape2 yg nak contact no tuh silalah email ye kite kat falsya6701@gmail.com..xkan nak bg terang2 contact no ida kat sini..takut nnt ade salah-guna ke ape ke..

So kalau sape2 yg really2 nak contact no ida, email kite kayh..

8 comments:

  1. kt area mana ni?? klu KL @ selangor sy nk..

    ReplyDelete
  2. jauh sgt ni kalau nak tempah.. hihii

    ReplyDelete
  3. ala ros badan mcm ni xdpt la nak berpeplum..ahhahaa

    ReplyDelete
  4. nanti nk kawen, saya contact akak. hehe

    ReplyDelete
  5. kalau nak buat, boleh akak ambil contoh baju falsya utk mak mertua yg jahitkan...hehehe..sbb mak mertua tukang jahit

    ReplyDelete
  6. bj peplum yg awk pakai masa Diah kawin ke?

    sukeeee jgk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...